Κλειστός ο δρόμος Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο

Κλειστός ο δρόμος Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστός παραμένει για δεύτερη ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης, λόγω της συσσώρευσης των υδάτων.

   Επίσης, παραμένουν τα κυκλοφορια προβλήματα στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ασπροχώματος – Πύλου, στην είσοδο της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Παμίσου. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του νομού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

   Στη Λακωνία, κατέβηκε η στάθμη των νερών και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα χωριά Ταξιάρχης, Έλος και Λεήμονας στον κάμπο του Ευρώτα, που ήταν αποκλεισμένα από χθες το μεσημέρι ως σήμερα τα ξημερώματα.

   Επιπλέον στη Λακωνία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Σκάλα – Βλαχιώτη και υπάρχει μόνο διακοπή κυκλοφορίας στο 13ο χιλιόμετρο της οδού Σκάλας – Γερακίου στο ύψος του χωριού Βρονταμά, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο ου δρόμου Απιδέας – Αγίου Δημητρίου Ζάρακος στην Απιδιά και από το 1,6 έως το 1,8 χιλιόμετρο του δρόμου Γούβες – 'Αγιος Δημήτριος, στο χωριό Γούβες.

(πηγή ΑΠΕ -ΜΠΕ)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή