«Αποστολή»: Προπληρωμένες κάρτες σε 1.150 παιδιά πολύτεκνων για σχολικά είδη

«Αποστολή»: Προπληρωμένες κάρτες σε 1.150 παιδιά πολύτεκνων για σχολικά είδη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προπληρωμένες κάρτες σε 1.150 παιδιά  πολύτεκνων οικογενειών για αγορά της σχολικών ειδών διέθεσε η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εν  όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Οι κάρτες επιτρέπουν την αγορά ειδών κόστους ως και 40 ευρώ και διανεμήθηκαν σε οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα.

«Ο Αρχιεπίσκοπος με την "Αποστολή" πιστεύουν ότι η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας μας, που ταλανίζεται από μια βαθιά πολύπλευρη κρίση, είναι η ποιοτική εκπαίδευση και η συνολική μόρφωση των παιδιών», ανέφερε ο γενικός διευθυντής του οργανισμού Κωνσταντίνος Δήμτσας, μιλώντας στους γονείς και τους μαθητές. 

«Η Εκκλησία με τον Φιλανθρωπικό της Οργανισμό, προσέθεσε, και φέτος υποστηρίζει τα παιδιά δίνοντας τους, με πολύπλευρα υποστηρικτικά προγράμματα, τη δυνατότητα να αποκτήσουν εφόδια, παιδεία και γνώση. Στο σχολείο προετοιμάζεται η αυριανή μας πατρίδα, φωτεινότερη, με επίγνωση της ιστορίας και των αξιών της παραδόσεώς μας και αυτό το έργο η Εκκλησία το βοηθά με όλες τις δυνάμεις της».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή