Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή ενόψει ΔΕΘ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Καραμανλή ενόψει ΔΕΘ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση, που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κώστα Καραμανλή.

Ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός αυτός που πέρασε γύρω στις 13.30 το κατώφλι της πολυκατοικίας της οδού Ευφρωνίου στο Παγκράτι, όπου βρίσκεται το πολιτικό γραφείο του προέδρου της ΝΔ.

Η συνάντηση, η οποία κυοφορείτο εδώ και μέρες και για την οποία πηγές της Πειραιώς δεν έλεγαν παρά μόνο ότι πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ακολούθησε την συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ, όπου δεσμεύθηκε για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, προετοιμάζοντας το έδαφος για την παρουσία του στη ΔΕΘ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ-Ανδρέα Γεωργίου ότι δεν έχει νόημα «να δυιλίζουμε τον κώνωπα, αλλά να κοιτάμε μπροστά», ενώ υπογράμμισε ότι ο Κ. Καραμανλής είχε προειδοποιήσει για την οικονομία κι ότι είναι ο Γιώργος Παπανδρέου αυτός που φέρει την ευθύνη για τους χειρισμούς που οδήγησαν στο πρώτο Μνημόνιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή