Σύλληψη άνδρα για καλλιέργεια κάνναβης σε παραλιακό κέντρο

Σύλληψη άνδρα για καλλιέργεια κάνναβης σε παραλιακό κέντρο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη 34χρονος Αλβανός, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε χώρο γνωστού νυχτερινού κέντρου της Βάρκιζας, που δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια. Σημειώνεται, ότι το κέντρο ανήκει σε δημοφιλή τραγουδιστή, ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα και πολυήμερες αναζητήσεις αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 34χρονου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στη διακίνηση ναρκωτικών. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, ο κατηγορούμενος συνελήφθη στη Βάρκιζα, ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών, 270 σπόροι κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 11 κινητά τηλέφωνα, 6 φορητοί ασύρματοι και πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που διατηρούσε στην αυλή του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 73 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,6 έως 3,2 μέτρων και εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Υπολογίζεται ότι τα χρήματα που θα αποκόμιζε ο συλληφθείς από την πώληση της κάνναβης, φθάνουν τα 200.000 ευρώ.

Ο 34χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή