Δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα στο Ρίο

Δεύτερο χρυσό για την Ελλάδα στο Ρίο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία F54 του ακοντισμού των Παραολυμπιακών αγώνων του Ρίο, διαλύοντας, μάλιστα, το ρεκόρ αγώνων με βολή στα 29.45μ.

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος πρωταθλητής σχεδόν δεν είχε… αντίπαλο, αφού με την πρώτη του βολή έθεσε πολύ ψηλά των πήχη. Μάλιστα, χρυσό θα έπαιρνε και με την δεύτερη καλύτερη βολή του, που ήταν 29.42μ.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μεξικανός Λουίς Αλμπέρτο Φέλιξ Σεπέδα με 25.92μ. και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λευκορώσος Αλιακσάντρ Τρίπουτς με 23.56μ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Μανώλη Στεφανουδάκη στο οποίο αναφέρει:

«Με την άνοδό σας στο πιο ψηλό Ολυμπιακό βάθρο, και μάλιστα με κορυφαία επίδοση, αποδείξατε, με τον πιο εμβληματικό τρόπο, την δύναμη της Ελληνικής ψυχής και την διαχρονική και γνήσια αφοσίωσή της στο Ολυμπιακό Πνεύμα και Ιδεώδες. Θερμά συγχαρητήρια».

«Ακόμη πιο ψηλά η Ελλάδα στο Ρίο με τον Μανώλη Στεφανουδάκη. "Χρυσός" Μανώλης» έγραψε στο twitter του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης για την κατάκτηση από τον Μανώλη Στεφανουδάκη του χρυσού μεταλλίου στον ακοντισμό στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Πηγή: sport-fm

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή