Η βόλτα με τους Ευρωπαίους λογοτέχνες συνεχίζεται

Η βόλτα με τους Ευρωπαίους λογοτέχνες συνεχίζεται

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται ο Ευρωπαϊκός Λογοτεχνικός Περίπατος που διοργανώνει το δίκτυο EUNIC (Ενωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ευρωπαϊκής Ενωσης) με προσκεκλημένους συγγραφείς από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Tο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 12.00 έως τις 16.00, ελάτε να ακούσετε αποσπάσματα από λογοτεχνικά έργα που θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς αλλά και από ηθοποιούς και δημοσιογράφους, σε διάφορα σημεία της Στοάς του Bιβλίου. Κάθε ανάγνωση θα επαναλαμβάνεται παρουσία του συγγραφέα και θα ακολουθεί συζήτηση με το κοινό. Ο φετινός προσκεκλημένος μας είναι ο Βρετανός ποιητής και αρχισυντάκτης του Poetry London, Ahren Warner, ο οποίος θα διαβάσει αποσπάσματα από τα βιβλία του «Confer» (2011) και «Pretty» (2013) και θα συνομιλήσει με το κοινό. Τη συζήτηση θα συντονίσει η ποιήτρια και μεταφράστρια Λένα Καλλέργη, η οποία επίσης θα διαβάσει έργα της.

Ο Ahren Warner είναι αρχισυντάκτης του κορυφαίου ανεξάρτητου περιοδικού ποίησης στη Βρετανία Poetry London και επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Λογοτεχνίας του Νιούκαστλ (Newcastle Centre for the Literary Arts).

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.britishcouncil.gr/events/european-literary-walk-2016

Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή