ΝΔ: Ντροπή για τη δημοκρατία η δήλωση Γεροβασίλη

ΝΔ: Ντροπή για τη δημοκρατία η δήλωση Γεροβασίλη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη με την οποία επέκρινε τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που δεν διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να δείξουν τη Σύνοδο του Νότου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η αποψινή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη αποτελεί όνειδος για τη θέση Κυβερνητικού Εκπροσώπου και ντροπή για τη Δημοκρατία.

Η Εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που έρχεται από τις πιο σκοτεινές εποχές της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, εγκαλεί τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν έκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν απευθείας το γεγονός που εκείνη έκρινε ότι όφειλαν να μεταδώσουν!

Το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσει οι συσκέψεις για τα δελτία ειδήσεων να γίνονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, ώστε ο ελληνικός λαός να έχει "την ενημέρωση που πρέπει"!

Η αποψινή οργουελιανή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, προφανώς κατ' εντολήν Τσίπρα, αποκαλύπτει με ξεκάθαρο τρόπο πια, τι είχαν και έχουν στο μυαλό τους με τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες!

Καλούμε και τα υπόλοιπα Κόμματα και τις δημοσιογραφικές ενώσεις να καταδικάσουν τις ολοκληρωτικές πρακτικές της Κυβέρνησης.

Για να μπει τέλος στον κατήφορο, στον οποίο έχει σπρώξει τη χώρα και τη Δημοκρατία η Κυβέρνηση Τσίπρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή