Η Χ. Κλίντον ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από την τελετή της 11/9

Η Χ. Κλίντον ένιωσε αδιαθεσία και αποχώρησε από την τελετή της 11/9

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Χίλαρι Κλίντον εμφανίστηκε την Κυριακή ιδιαίτερα αδύναμη και παραπατούσε κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Οι γιατροί που την παρακολουθούν ανακοίνωσαν πως η αδιαθεσία της αποδίδεται σε αφυδάτωση που προκλήθηκε από τα αντιβιωτικά που παίρνει για να αντιμετωπίσει την πνευμονία που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών ένιωσε ζαλάδα και δυσφορία και αναγκάστηκε να φύγει νωρίτερα από την εκδήλωση.

Οι υπεύθυνοι της εκστρατείας της ανέφεραν ότι ένιωσε «υπερβολική ζέστη» και για τον λόγο αυτό επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο ώστε να μεταβεί στο σπίτι της κόρης της που βρισκόταν κοντά στο σημείο της τελετής. 

«Η Γραμματέας Κλίντον παρέστη στην τελετή μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου για 1 ώρα και 30 λεπτά, για να αποδώσει τιμή στους θανόντες και να μιλήσει με τις οικογένειές τους. Κατά τη διάρκεια της τελετής ένιωσε αδιαθεσία λόγω της ζέστης, και για τον λόγο αυτό αποχώρησε για το σπίτι της κόρης της, ενώ τώρα νιώθει πολύ καλύτερα», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Κλίντον, Νίκ Μέριλ.

Ένας χρήστης του twitter πόσταρε ένα βίντεο της Κλίντον κατά τη στιγμή της αποχώρησής της, όπου είναι εμφανές ότι η υποψήφια πρόεδρος παραπατάει και δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία της.

Φεύγοντας από το διαμέρισμα της κόρης της η Κλίντον είπε σε δημοσιογράφους ότι «ένιωθε υπέροχα» και πως «σήμερα είναι μία όμορφη μέρα στη Νέα Υόρκη», ενώ χαιρέτησε τους υποστηρικτές της που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στον δρόμο.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Κλίντον είχε ένα επεισόδιο κρίσης βήχα κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Κλίβελαντ, επαναφέροντας στο προσκήνιο τις φήμες για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που η υποψήφια πρόεδρος πιθανόν να κρύβει. Οι γιατροί της διέψευσαν επανειλλημένως τις σχετικές φήμες, αναφέροντας ότι η κα. Κλίντον πάσχει από πνευμονία η οποία προκλήθηκε λόγω της χρόνιας αλλεργίας της. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή