4G Deals με super δώρα στα καταστήματα WIND

4G Deals με super δώρα στα καταστήματα WIND

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγαπημένα 4G Smartphones & Tablets σε εκπληκτικές τιμές μαζί με μοναδικά δώρα είναι διαθέσιμα σε όλους από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

Από σήμερα και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, τα καταστήματα  WIND  ενισχύουν το όφελος του καταναλωτή και μεγιστοποιούν την αξία των χρημάτων του. Όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα WIND μπορούν να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα σε 4G Smartphones & Tablets που ξεκινούν από 79€ χωρίς προϋπόθεση συμβολαίου.  Ενδεικτικά διαθέτουν:

  • Smartphone HUAWEI Y3 II στα 89€ και Δώρο Power Bank 2200
  • Smartphone Samsung Galaxy J3 (2016) στα 169€ και Δώρο τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας της Jelly
  • Tablet Bitmore Mobitab 10'' στα 129€ και Δώρο ένα Backpack Case Logic

Με τις παραπάνω και πολλές άλλες  προσφορές 4G κινητών συσκευών αλλά και το νέο 4G δίκτυο της WIND που καλύπτει ήδη το 70% του πληθυσμού, μπορούν όλοι να απολαμβάνουν απρόσκοπτα πρόσβαση στα βίντεο του YouTube, να ποστάρουν άμεση φωτογραφίες στο Facebook, να μοιράζονται μοναδικές στιγμές στο Instagram ,το Snapchat και το Twitter με εξαιρετικές ταχύτητες.

Επίσης μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές προφορές σε αξεσουάρ, σε πακέτα κινητής, σταθερής και internet.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND ή το site της εταιρείας στο www.wind.gr .

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή