Τσίπρας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Έπαιρνε σε λάθος υπουργείο»

Τσίπρας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Έπαιρνε σε λάθος υπουργείο»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι τον ίδιο τον Πρωθυπουργό έφτασε η γνωστή πλέον εικόνα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος καλούσε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, την ώρα που η φωτιά κατέκαιγε το νησί της Θάσου για να ζητήσει βοήθεια.

Ο Πρωθυπουργός, από τη Θάσο, όπου έκανε αυτοψία στις καταστροφές, κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει και για το γνωστό περιστατικό.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι είδε και ο ίδιος, στους τηλεοπτικούς δέκτες, το βουλευτή του να αναζητά εναγωνίως κάποιον κυβερνητικό παράγοντας, ωστόσο – όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός – ο κ. Εμμανουηλίδης καλούσε λάθος υπουργείο!

«Επειδή το επάγγελμά σας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και μπορείτε να κάνετε live ρεπορτάζ και να καταγράφετε τα πάντα, πρέπει, λοιπόν, να πω ότι το είδα και εγώ αυτό το περιστατικό. Το πρόβλημα ήταν ότι ο βουλευτής έπαιρνε όχι στο υπουργείο το άμεσα υπεύθυνο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Έψαχνε να βρει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ήταν ήδη από το πρωί, από τα χαράματα, στο Κέντρο Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και βεβαίως λίγο αργότερα ήταν και στο ίδιο το νησί. Όταν, λοιπόν, παίρνετε σε άλλο υπουργείο είσαστε αντιμέτωποι με τον δαίμονα της γραφειοκρατίας», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή