Τρόικα: Χωρίς συμφωνία για τη στελέχωση του εποπτικού συμβουλίου του υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων

Τρόικα: Χωρίς συμφωνία για τη στελέχωση του εποπτικού συμβουλίου του υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα της στελέχωσης του εποπτικού συμβουλίου του νέου υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης του υπουργού Οικονομικών, κ. Ευκλ. Τσακαλώτου, με τους επικεφαλής της τρόικας.

Σύμφωνα με στελέχη του οικονομικού επιτελείου, η πρώτη συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αυτό το ζήτημα χωρίς να υπάρξει συμφωνία για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το εποπτικό συμβούλιο.

Πάντως, τα ίδια στελέχη ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να καταλήξουν, ενώ συζητήθηκε και ο κατάλογος των ΔΕΚΟ που θα περάσει στο νέο υπερταμείο προς αξιοποίηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι παραπάνω δράσεις αποτελούν προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ ευρώ και θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί έως τα τέλη του μήνα.

Παράλληλα, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι σύντομα θα λυθεί και το θέμα του ΟΤΕ. 

Αύριο Τρίτη, θα υπάρξουν νέες συναντήσεις μεταξύ του κ. Τσακαλώτου, του υπουργού Οικονομίας κ. Σταθάκη και των επικεφαλής της τρόικας, καθώς και συνάντηση για τα προαπαιτούμενα μέτρα που αφορούν τον τομέα της ενέργειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή