ΕΟΤ: έως 23 Σεπτεμβρίου η διαδικτυακή καμπάνια

ΕΟΤ: έως 23 Σεπτεμβρίου η διαδικτυακή καμπάνια

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εως τις 23 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στον αέρα η διαδικτυακή καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την προσέλκυση κρατήσεων τελευταίας στιγμής, με τον τίτλο «Now is the time».

Η δράση αφορά στην ανάπτυξη του site: www.nowisthetime.gr και στη δημιουργία Ηashtag: #NowisThe Time, το οποίο προωθείται μέσω των καναλιών του ΕΟΤ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και των διαφημιστικών δράσεων του Οργανισμού σε Facebook, Adara και Τaboola στις βασικές αγορές και συγκεκριμένα σε Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Σκανδιναβία, Ολλανδία, Πολωνία, ΗΠΑ και Καναδά. Παράλληλα, ο ΕΟΤ μέσω της εν λόγω δράσης επεκτείνει το έργο του, κατευθύνοντας τους ενδιαφερομένους για την πραγματοποίηση διαδικτυακών κρατήσεων σε ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα 18 συγκεκριμένων προορισμών της χώρας αποκλειστικά μέσω των καναλιών του TripAdvisor. Πάντως, τουριστικοί παράγοντες περιοχών που δεν περιλαμβάνονται στους 18 προορισμούς θέτουν ερωτήματα σε ό,τι αφορά τα κριτήρια για την επιλογή βάσει των οποίων αποκλείστηκαν από τη συγκεκριμένη δράση.

Στο μεταξύ, η αναπλ. υπουργός Τουρισμού Ελ. Κουντουρά, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην 81η ΔΕΘ, ήταν κεντρική ομιλήτρια στο επίσημο δείπνο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Η κ. Κουντουρά έκανε λόγο για θετικά αποτελέσματα στη μέχρι σήμερα εξέλιξη των βασικών τουριστικών μεγεθών παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της φετινής χρονιάς λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή και των αλλεπάλληλων δυσάρεστων γεγονότων στην Ευρώπη και στις γειτονικές χώρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή