ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση του Πολάκη σε δημοσιογράφο

Με προσωπικές επιθέσεις σε ιταμό ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης διευρύνει διαρκώς το μέτωπο που έχει ανοίξει εδώ και καιρό με τους δημοσιογράφους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τελευταίος στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Παύλος Τσίμας, ο οποίος σχολίασε αρνητικά την επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Παύλος Τσίμας επέκρινε τη συμπεριφορά του κ. Παύλου Πολάκη, καταλογίζοντάς του χρυσαυγίτικη νοοτροπία.

Από το αγαπημένο του βήμα, το Facebook, ο κ. Πολάκης απάντησε σε απαράδεκτο ύφος, με αήθης χαρακτηρισμούς και επιχειρηματολογία. «Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της “σοβαρής” Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγίτη!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ, σε κάνει Παύλο Τσίμα. Ή αλλιώς μέχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ», ήταν επί λέξει το σχόλιο που ανήρτησε. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, που λαμβάνουν χαρακτήρα σύγκρουσης της κυβέρνησης με τους δημοσιογράφους, προκάλεσαν την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, η οποία σε ανακοίνωσή της επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «η κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται σε πολιτικό bullying σε βάρος δημοσιογράφων».

Τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη σχολίασε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος δήλωσε για τον αναπληρωτή υπουργό ότι «έχει πάθει παράκρουση», προσθέτοντας ότι «δεν ξέρω πολλούς Ελληνες που να μην έχει τσακωθεί μαζί τους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας».

Ουδέν σχόλιον

Από την πλευρά της κυβέρνησης, πάντως, δεν υπήρξε αντίδραση στις δημόσιες παρεμβάσεις του κ. Πολάκη, ο οποίος υιοθετεί επιχειρήματα επίθεσης κατά της κυβέρνησης για να απαντήσει στην όποια κριτική τού ασκείται.

Αναφορικά με το θέμα του διαγωνισμού για τις συχνότητες και την προοπτική να χαθούν θέσεις εργασίας από τα κανάλια που θα κλείσουν, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ανέφερε χθες (ρ/σ Στο Κόκκινο) ότι είναι οι ιδιοκτήτες των καναλιών εκείνοι που «χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους ως ασπίδα στα επιχειρηματικά τους συμφέροντα», αποποιούμενος οποιαδήποτε κυβερνητική ευθύνη για τις εξελίξεις.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ