Άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Ντ. Μπόουι στα ράφια τον Οκτώβρη

Άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Ντ. Μπόουι στα ράφια τον Οκτώβρη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καινούργιο άλμπουμ με τις τελευταίες ηχογραφήσεις του μύθου της γκλαμ ροκ, Ντείβιντ Μπόουι, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το άλμπουμ με τίτλο «Lazarus Cast Album» θα περιλαμβάνει νέες ερμηνείες κλασικών κομματιών του Μπόουι από το καστ του μιούζικαλ «Lazarus» που είχε συγγράψει ο μεγάλος σταρ και ανεβαίνει στο Broadway.

Το άλμπουμ όμως θα περιέχει και μια έκπληξη για τους φανατικούς θαυμαστές του «Ζίγκυ», καθώς θα περιλαμβάνει και τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια από την τελευταία ηχογράφηση του Μπόουι. Τα κομμάτια τιτλοφορούνται  «No Plan», «Killing A Little Time», και «When I Met You».

Τα κομμάτια που ερμηνεύονται από το καστ ηχογραφήθηκαν στις 11 Ιανουαρίου του 2016. Σύμφωνα με δήλωση του στούντιο, «οι μουσικοί και ερμηνευτές ήταν σοκαρισμένοι και λυπημένοι, μαθαίνοντας ότι ο Μπόουι είχε αποβιώσει την προηγούμενη μέρα. Οι ερμηνείες τους ήταν συναισθηματικά φορτισμένες και αυτό αποτυπώθηκε στην ηχογράφηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή