«Βροχή» τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

«Βροχή» τα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι δύο γκολ μπήκαν στη χθεσινή πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Παρίσι η Παρί ήρθε 1-1 με την Αρσεναλ. Ο Καβάνι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το γρηγορότερο γκολ της Παρί στη διοργάνωση στο 43ο δευτερόλεπτο. Στο 77΄ ο Σάντσες έδωσε τον βαθμό στην Αρσεναλ.

Στη Βαρκελώνη, ο Νεϊμάρ σέρβιρε 4 γκολ και πέτυχε ένα στο εκκωφαντικό 7-0 επί της Σέλτικ. Ο Μέσι πέτυχε το 6ο χατ τρικ του (3΄, 27΄, 60΄). Στο 50΄ ο Νεϊμάρ με εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0, το 4-0 έγινε στο 59΄ με τον Ινιέστα, στο 75΄ ο Σουάρες σημείωσε το 6-0 και στο 88΄ το 7-0.

Η Μπάγερν νίκησε 5-0 τη Ροστόφ. Ο Λεβαντόφσκι στο 27΄ έκανε το 1-0 με πέναλτι και στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Μίλερ σημείωσε το 2-0. Στο 53΄ έγινε το 3-0 από τον Κίμιχ με προβολή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 60΄ έγραψε το 4-0. Το 5-0 έκανε ο Μπερνάτ στο 90΄. Η Μπάγερν Μονάχου σε πέντε επίσημα ματς φέτος έχει πετύχει 18 και δεν έχει δεχθεί κανένα!

Στο Αϊντχόφεν, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε την PSV με 1-0 (43΄ με γκολ του Σαούλ που θύμισε αυτό του Μήτρογλου με το Γιβραλτάρ). Στο 45΄ η ολλανδική ομάδα έχασε πέναλτι με τον Γκουαρδάδο.

Στην Ελβετία η Λουντογκόρετς με τον Καφού στο 45΄ άνοιξε το σκορ επί της Βασιλείας που ισοφάρισε στο 80΄ με τον Ρενάτο Στέφεν.

Στο Κίεβο ο Γκάρμας στο 26΄ έδωσε το προβάδισμα στην Ντιναμό, όμως η Νάπολι απάντησε δις, με τον Μίλικ στο 36΄ και στο 45΄. Η Ντιναμό έμεινε με 10 παίκτες στο 68΄ έπειτα από αποβολή του Σιντόρτσουκ για «φλόπινγκ».

Στη Λισσαβώνα ο Σέρβι εκμεταλλεύθηκε «δώρο» του τερματοφύλακα της Μπεσίκτας και στο 12΄ και άνοιξε το σκορ για τους «αετούς». Η Μπεσίκτας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Ταλίσκα.

Μια ισχυρότατη καταιγίδα που έπληξε το Μάντσεστερ οδήγησε σε αναβολή το παιχνίδι μεταξύ της τοπικής Σίτι και της Γκλάντμπαχ. Το ματς ορίστηκε για σήμερα, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Από τους αποψινούς αγώνες ξεχωρίζουν για διαφορετικούς λόγους τα ματς της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη και της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Η πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Ιταλίας απέναντι στη σχεδόν μόνιμη πια νικήτρια του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα, δεδομένης και της καυτής φόρμας του Γονσάλο Ιγουαΐν στην επιθετική αιχμή της Μεγάλης Κυρίας.

Στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κρατιέται να αντιμετωπίσει την ομάδα των παιδικών του χρόνων, τη Σπόρτινγκ, και αναμένεται να αγωνιστεί και για τα 90 λεπτά, σύμφωνα με τον προπονητή της κατόχου του τροπαίου, Ζινεντίν Ζιντάν, αφού έχει πλέον ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή