Καμμένος: Συνεργασία μακράς πνοής με ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Συνεργασία μακράς πνοής με ΣΥΡΙΖΑ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι η κυβερνητική συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αντέξει μόνον ώς το 2019, αλλά μέχρι το 2023» εξέφρασε στη ΔΕΘ χθες ο κ. Πάνος Καμμένος, απευθύνοντας μάλιστα και δημόσια πρόσκληση στον κ. Βασ. Λεβέντη να συμπράξει και εκείνος στο υπουργικό σχήμα που έχει συγκροτήσει με τον κ. Τσίπρα. Χαρακτήρισε επί λέξει «πολύ ενδιαφέρουσες τις ιδέες του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων», τόνισε ότι «πολλές από αυτές μπορούν να ενσωματωθούν στην κυβερνητική μας πολιτική» και κατέληξε με την ευθεία προτροπή «αν το αποφασίσει να έρθει κοντά μας, είναι καλοδεχούμενος, εγώ μπορώ να συνεργαστώ μαζί του».

Η κύρια στόχευση της συνέντευξης Καμμένου ήταν η απόπειρα εκ μέρους του να αποδομήσει τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη. Χαρακτήρισε τις επιλογές τού αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας «ένα μείγμα άκρατου νεοφιλελευθερισμού με ακροδεξιά στοιχεία» που «δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. του Καραμανλή, γι’ αυτό και δεν θα έχει μέλλον» και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να πάψει να ζητεί εκλογές, διότι όπως είπε «ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά και οι πολίτες θα επιβραβεύσουν τη σημερινή σταθερότητα».

Αλλεπάλληλες ερωτήσεις δέχθηκε ο κ. Καμμένος και για τις δηλώσεις αμφισβήτησης που έχει κάνει έναντι του νέου καναλάρχη Βλαδ. Καλογρίτσα για την προέλευση των χρημάτων του. Σημειώνεται, δε, ότι επί της ουσίας δεν τις ανακάλεσε. «Στην έννοια του “πόθεν έσχες” υπάρχει και το πόθεν και το έσχες» είπε αινιγματικά και πρόσθεσε ότι «τώρα θα γίνει έλεγχος για το πρώτο μέρος των χρημάτων που θα πληρωθεί άμεσα και τα υπόλοιπα θα ελεγχθούν την κατάλληλη ώρα. Είναι λοιπόν μία διαδικασία η οποία θα προχωρήσει και κάποιοι θα αντέξουν και κάποιοι μπορεί να μην αντέξουν», είπε.

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει δημοσίως την πρόταση του κ. Σαββίδη να αγοράσει τον Alpha, χαρακτηρίζοντάς την «μία πολύ καλή δημόσια πρόταση», αποφεύγοντας, ωστόσο, να εξηγήσει τι νόημα θα είχε να την αποδεχθεί ο κ. Κοντομηνάς, καθώς ούτε ο κ. Σαββίδης διασφάλισε τη μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή