Νέο ξεκίνημα από τη Βέρνη κάνει απόψε ο Ολυμπιακός

Νέο ξεκίνημα από τη Βέρνη κάνει απόψε ο Ολυμπιακός

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γιουνγκ Μπόις είναι το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού στον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμφίβολα δεν είναι ανυπέρβλητο, αλλά σίγουρα θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Πάουλο Μπέντο προκειμένου να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε στη Βέρνη (20.00), έχοντας τη συμπαράσταση 1.500 οπαδών τους. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αισιόδοξος και έχει πίστη στην ομάδα του, ενώ και οι ποδοσφαιριστές του κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε χθες ο Σεμπά: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Είμαστε στον σωστό δρόμο, έχουμε αυτοπεποίθηση και περιμένουμε αυτό το παιχνίδι για να συνεχίσουμε με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Ντιόγο Φιγκέιρας τόνισε: «Η προσδοκία μας είναι να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, να περάσουμε τη φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Εχουμε άποψη για όλα τα παιχνίδια και όλους τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια».

Ο Πάουλο Μπέντο προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Βέροια. Οι Λεάλι, Μάρτινς και Φορτούνης αναμένεται να αντικαταστήσουν τους Καπίνο, Καμπιάσο και Μάριν. Σε σύστημα 4-2-3-1 πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλοβόγεβιτς, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε. Στη διάθεση του προπονητή των «Πειραιωτών» βρίσκονται και οι Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντομίνγκεζ, Μάριν, Ρέτσος, Ρομαό, Βιάνα, Καπίνο και Χουτεσιώτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή