Ανοχή από Μαξίμου στις ύβρεις Πολάκη

Ανοχή από Μαξίμου στις ύβρεις Πολάκη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρίτη ημέρα «καταιγίδας» υβριστικών μηνυμάτων και επιθέσεων κατά δημοσιογράφων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη μέσω της σελίδας του στο facebook, και υπό την απόλυτη ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου, ήταν η χθεσινή. Σε νέα του ανάρτηση ο κ. Πολάκης περνάει από την επίθεση στην άμυνα και αντίστροφα με απίστευτη ταχύτητα, κάνοντας λόγο αρχικά για «επιχείρηση “δολοφονία χαρακτήρα”» εναντίον του από «σοβαροφανείς κονδυλοφόρους, “διάσημους” παρουσιαστές, “αξιοπρεπείς” σχολιαστές, “προσβεβλημένους” δημοσιογράφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαινίδες της διαπλοκής)» επειδή –όπως υποστηρίζει– η κυβέρνηση έκλεισε τη στρόφιγγα από τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ. Διαμηνύει, μάλιστα, προς τα «παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας», αναφερόμενος στον εαυτό του, «είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε ή να με υποτιμήσετε».

Με δεύτερη χθεσινή ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός, με σαφώς πιο ήπιους τόνους, απευθύνθηκε ξανά στη δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσικρίκα, από την ερώτηση της οποίας προς τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ ξεκίνησε η νέα αήθης επίθεση του κ. Πολάκη κατά των εκπροσώπων του Τύπου. Σε αυτή την ανάρτηση προέτρεψε τη δημοσιογράφο να ρωτήσει τον εργοδότη της γιατί, μεταξύ άλλων, δεν έρχεται σε συμφωνία με κάποιον από τους νέους αδειούχους για τη διαφύλαξη των θέσεων εργασίας, και «γιατί ταυτίζει την σωτηρία των θέσεων εργασίας με την παραμονή στην ιδιοκτησία της άδειας του ιδίου». Καταλήγει, δε, ότι «αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται να μπει τέλος στο καθεστώς της ανομίας και του τριγώνου της διαπλοκής και θα το πάει μέχρι το ΤΕΛΟΣ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή