Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο δυστύχημα, με ένα νεκρό και πέντε τραυματίες, σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όταν φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Κανονικά διεξάγεται εδώ και λίγη ώρα η κυκλοφορία στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, όπου νωρίτερα σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο, ενώ, λόγω του συμβάντος, ήταν κλειστό το ρεύμα προς ανατολικά.

Σύμφωνα με τον τελικό απολογισμό της Αστυνομίας, το τροχαίο στοίχισε τη ζωή σε νεαρό άνδρα, ενώ τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Από την Αστυνομία δεν δόθηκαν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 12 μετά το μεσημέρι, στο ύψος του κόμβου Νεάπολης, όταν φορτηγό αυτοκίνητο -υπό συνθήκες που ερευνώνται- ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς δυτικά, ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει στις μεταλλικές διαχωριστικές μπάρες και στη συνέχεια να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, Εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, συγκρούστηκε με οκτώ διερχόμενα αυτοκίνητα.

Από το φορτηγό ανασύρθηκε νεκρός ο 26χρονος συνοδηγός, υπήκοος Γεωργίας, ενώ ο 25χρονος οδηγός του, υπήκοος Αλβανίας, τραυματίστηκε. Από τα Ι.Χ. αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ανασύρθηκαν τραυματίες δύο οδηγοί, ένας 39χρονος άνδρας και μία γυναίκα ίδιας ηλικίας, όπως επίσης μία 48χρονη, συνοδηγός σε αυτοκίνητο.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α' Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή