Πάγκαλος: «O Πολάκης είναι προϊόν ΠΑΣΟΚ»

Πάγκαλος: «O Πολάκης είναι προϊόν ΠΑΣΟΚ»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή κριτική άσκησε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Παύλο Πολάκη σε σημερινή συνέντευξη του στον ΒήμαFm. O κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας την συμπεριφορά του κ. Πολάκη είπε πως για το «μοντέλο» αυτό ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ. Η χαρακτηριστική φράση του ήταν πως «ο Πολάκης νομίζω ότι είναι προϊόν του ΠΑΣΟΚ, από την ανοχή που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ προς τους διάφορους Πολάκηδες, οι οποίοι ανεπτύχθησαν παντού, υβρίζοντας και συκοφαντώντας»

Ο κ. Πάγκαλος συνέχισε λέγοντας πως ο Υφυπουργός Υγείας δεν έχει κανένα λόγο να προκαλεί και πως θα μπορούσε να είχε περάσει απαρατήρητος, διερωτώμενος πως «με τη δημοσιογράφο, τι λόγο είχε να τα βάλει; Έχει καμιά σχέση με την Υγεία;»

Λίγο μετά με συνεχόμενα tweets ανέφερε ένα περιστατικό που προφανώς είχε πρόθεση να αποτυπώσει κακή δημόσια συμπεριφορά από τον υπουργό του κ.Τσίπρα.

Αναλυτικά έγραψε:

«Το πρωί της 7ης Σεπτεμβρίου απογειώνεται στις 8:50 το ελικοφόρο αεροπλάνο της Ολυμπιακής για τα Ιωάννινα. Οι επιβάτες αδημονούν. Τα λεπτά περνούν. Σχεδόν 9:30 το αεροπλάνο δεν έχει κλείσει τις πόρτες, οπότε εισβάλλει ο Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης και η κουστωδία του. Το αεροπλάνο τροχειοδρομεί. Τα φωναχτά σχόλια των ταλαιπωρηθέντων κοινών πολιτών τα φαντάζεσθε. Ίδιο σκηνικό το βράδυ 21:45 στην πτήση προς Αθήνα. Κραυγές αγανάκτησης πλέον. Απαθής ο Υπουργός. Πονάνε βρε τα παλληκάρια;».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή