Μουζακίτης: «Σόου εις βάρος Στουρνάρα, με σοβαρές δικονομικές αταξίες»

Μουζακίτης: «Σόου εις βάρος Στουρνάρα, με σοβαρές δικονομικές αταξίες»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με συνέντευξη του στον ΒΗΜΑfm ο Σπύρος Μουζακίτης, συνήγορος της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα έκανε λόγο για ένα σόου εις βάρος του Διοικητή της ΤτΕ που οδηγεί το μυαλό σε σκοπιμότητες. Παράλληλα τόνισε πως για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και υπάρχει δικογραφία σε εκκρεμότητα από ειδικό ανακριτή, ενώ όπως τόνισε την ώρα της εφόδου υπήρχε μία κουστωδία από κάμερες και δημοσιογράφους.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της συνέντευτξης του κ. Μουζακίτη:

«Έγινε ένα σόου, με σοβαρές δικονομικές αταξίες, το μυαλό πάει σε σκοπιμότητες. Για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, προ πολλού και υπάρχει εκκρεμής δικογραφία σε ειδικό ανακριτή» και πρόσθεσε πως «Δεν μπορεί να γίνει καμία άλλη ενέργεια από κανέναν, παρά μόνο από τον ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση». Παράλληλα ο κ. Μουζακίτης είπε πως «Αυτό που έγινε χθες, δεν έγινε με παραγγελία του συγκεκριμένου ανακριτού. Δεν επέδειξαν υπηρεσιακές ταυτότητες, ούτε το κλιμάκιο, της οικονομικής Αστυνομίας, ούτε ο Εισαγγελέας, αλλά παρουσίασαν ένα ανεπικύρωτο φωτοτυπικό αντίγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών»

Ο κ. Μουζακίτης τόνισε δε, πως «την ώρα της εφόδου, υπήρχε μια κουστωδία, από δημοσιογράφους και κάμερες» και κατέληξε πως «πρέπει να παραγγελθεί άμεσα προκαταρκτική εξέταση, για να δούμε ποιος διέρρευσε αυτή την πληροφορία, για μία πράξη η οποία διέπεται από την αρχή της απολύτου μυστικότητας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή