ΝΔ: «Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι πλειοδότες των τηλεοπτικών αδειών»

ΝΔ: «Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι πλειοδότες των τηλεοπτικών αδειών»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την αποστροφή του Αλέξη Τσίπρα ότι «όποιος δεν πληροί τις προυποθέσεις δεν θα πάρει άδεια» η Ν.Δ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το θέμα ζητώντας από τον Πρωθυπουργό προσωπικά να αποδεχτεί το αίτημα να πάνε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Παππάς και οι πλειοδότες του διαγωνισμού. Η Νέα Δημοκρατίας τονίζει πως η Κυβέρνηση έπεσε σε αντίφαση καθώς Γεροβασίλη και Παππάς ανακήρυξαν ως οριστικούς υπερθεματιστές τους 4 πλειοδότες, ενώ ο κ. Τσίπρας με την συγκεκριμένη φράση άφησε ανοιχτό παράθυρο, σαν να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Οι πολίτες έχουν πλέον απαξιώσει το διαγωνισμό – παρωδία που έστησε η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες. Γι' αυτό, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι όποιος από τους «προσωρινούς υπερθεματιστές» δεν πληροί τις προϋποθέσεις, δεν θα πάρει άδεια.Λυπούμαστε που θα τον στεναχωρήσουμε, αλλά τον ενημερώνουμε, αφού, όπως όλα δείχνουν, δεν τον ενημερώνουν ο κ. Παππάς και η κυρία Γεροβασίλη, ότι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, με την υπ’ αριθμό 239/9.9.2016 απόφασή του, που ενέκρινε το υπ’ αριθμό 24/9.9.2016 πρακτικό της Πενταμελούς Ειδικής Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού, ανακήρυξε ως οριστικούς υπερθεματιστές τους τέσσερις (4) πλειοδότες.

Επομένως, αναμένουμε ο κ. Τσίπρας να αποδεχθεί το αίτημά μας και να έρθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο κ. Παππάς, οι πλειοδότες, καθώς και όσοι έχουν άμεση εμπλοκή στη διαγωνιστική διαδικασία, που εξελίσσεται σε φιάσκο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή