Θανάσιμη συμπλοκή στην Πάτρα

Θανάσιμη συμπλοκή στην Πάτρα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 33χρονου Αφγανού ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα τα ξημερώματα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια συμπλοκής κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Οι Αρχές συνέλαβαν έναν επίσης 33χρονο υπήκοο Αφγανιστάν ενώ αναζητούνται ακόμα δύο αλλοδαποί συνεργοί του. Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη 1.30 τη νύχτα μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας που βρίσκεται απέναντι από το νέο λιμάνι της Πάτρας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, αλλοδαποί που είχαν βρει προσωρινή στέγη στο παλιό εργοστάσιο συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματίσει με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα τον 33χρονο. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο διαμένουν τους τελευταίους μήνες δεκάδες αλλοδαποί, οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία να κρυφτούν σε κάποιο διερχόμενο φορτηγό με προορισμό χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Οι περισσότεροι γίνονται αντιληπτοί από τους οδηγούς, που προσπαθούν να τους απωθήσουν. Στο τέλος Αυγούστου, η ιταλική τηλεόραση μετέδωσε ρεπορτάζ για έναν 20χρονο Αφγανό μετανάστη ο οποίος κατόρθωσε να φτάσει με αυτόν τον τρόπο από την Πάτρα στο Πρίντεζι, φτάνοντας έως το Φρονιζόνε, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, δεμένος κοντά στον άξονα του φορτηγού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή