Ψαραγορά Νέας Σμύρνης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το 1980 η οικογένεια Κοκώνη ασχολείται με τα ψάρια. Τότε, είχε πρωτοανοίξει στον Πειραιά το θρυλικό ψαράδικο «Ευβοϊκός». Το 2010 η οικογένεια άνοιξε κατάστημα στη Μήλο και πριν από λίγους μήνες εγκαταστάθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Το ψαράδικο του Πειραιά έχει πλέον κλείσει, αλλά η ανεμότρατα της οικογένειας συνεχίζει να βγαίνει καθημερινά στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου και να προμηθεύει με φρέσκο ψάρι το κατάστημα της Νέας Σμύρνης.

Ψαραγορά Νέας Σμύρνης-1

Επιπλέον, πολλά ψάρια φτάνουν από τη Μήλο, σε συνεργασία με ντόπιους ψαράδες. Τα δύο αδέρφια Γιώργος και Λευτέρης Κοκώνης είναι έμπειροι γνώστες και θα σας προτείνουν τα καλύτερα της ημέρας και επιπλέον θα σας δώσουν και συμβουλές για το μαγείρεμα ή το ψήσιμο.

Θα βρείτε μπαρμπούνια, φαγκριά και τσιπούρες από τη Μήλο, σκουμπρί, μπακαλιάρο και κουτσομούρα από τη Χαλκίδα, αλλά και κατσούλες από την Αίγινα, χιόνες, λαβράκια από το Μεσολόγγι, λυθρίνια, ροφούς και πολλά ακόμη φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Ψαραγορά Νέας Σμύρνης,

Αγίας Σοφίας 76Β, Νέα Σμύρνη,

Τ/210-42.22.574, ανοιχτά καθημερινά 07.00-16.00 (και Κυριακή)

Στη Μήλο, Πέρα Τριοβάσαλος, Τ/22870-28.011.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή