Νέα Δεξιά: Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στη ΔΕΘ

Νέα Δεξιά: Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στη ΔΕΘ

3' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία και επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του Προέδρου του κόμματος κου Φαήλου Κρανιδιώτη, με κλιμάκιο ηγετικών στελεχών στη Θεσσαλονίκη, κατά το τριήμερο στις 17-18 -19 Σεπτεμβρίου όπως και ο ίδιος το δήλωσε στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου με την οποία έκλεισε το πρόγραμμα της επισκέψεως.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από το κλιμάκιο ηγετικών στελεχών και αφού πραγματοποίησε αρχικά μία επίσκεψη για γεύμα με τοπικά στελέχη του κόμματος στο Βόλο και επικοινωνία με τους πολίτες της πόλης, αφίχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου στις 17 Σεπτεμβρίου όπου πραγματοποίησε τον πρώτο κύκλο επαφών και συναντήσεων με τοπικά στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ αλλά και τοπικά πολιτικά στελέχη της πόλεως για τα οποία σύντομα θα ανακοινώσει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ την προσχώρησή τους.

Την Κυριακή το πρωί η αποστολή στελεχών μαζί με τον κο Φαήλο Κρανιδιώτη επέλεξαν να εκκλησιαστούν και να προσκυνήσουν στη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος στην Κάτω Τούμπα, όπου χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος με τον οποίο ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης είχε συνάντηση μετά το πέρας της θείας λειτουργίας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο του επίσημου προγράμματος της 81ης ΔΕΘ στα γραφεία της Διοικήσεως όπου και ο κος Φαήλος Κρανιδιώτης μαζί με τα στελέχη του ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της εκθέσεως κο Τάσσο Τζήκα και τη διοίκηση για τα θέματα, τα προβλήματα και τις προοπτικές της ΔΕΘ-Helexpo.

Το μεσημέρι της Κυριακής και μετά το πέρας της συναντήσεως με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO , ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ με όλο το κλιμάκιο ηγετικών, τοπικών στελεχών αλλά και τοπικά μέλη του κόμματος ξεναγήθηκαν στα περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.

Ιδιαίτερη στιγμή της ξεναγήσεως ήτανε η ανταλλαγή απόψεων στο περίπτερο της ΓΕΣΕΒΕ με τον πρόεδρο της ΓΕΣΕΒΕ κο Γεώργιο Καββαθά, η ξεχωριστή παρουσία των ερευνητικών ομάδων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της αριστείας που αξίζει να έχει η Ελλάδα, η επίσκεψη στα περίπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και των Εθελοντών Διασωστών αλλά και η άμεση επαφή με τον κόσμο της παραγωγής και της αγοράς στα περίπτερα των επαγγελματικών επιμελητηρίων.

Το βράδυ της Κυριακής μετά από ένα δεύτερο κύκλο συναντήσεων με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ενημέρωσή τους ως προς τις θέσεις και την ανάπτυξη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο IMPERIAL PALACE όπου και διέμενε η αποστολή του κόμματος, συνάντηση – ανοιχτή συζήτηση με τα πρώτα μέλη και στελέχη του κόμματος ως προς τις ποιοτικές αλλά και τις ουσιαστικές διαφορές όπου η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ υπερέχει σε σχέση με τα άλλα κόμματα που είτε έχουν φθαρεί από την έλλειψη εθνικής και πατριωτικής ταυτότητας είτε από την ακραία και μη ποιοτική δράση τους, αλλά και την αυτόνομη και ξεκάθαρη συμμετοχή του κόμματος στις επόμενες εκλογές.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του κόμματος κο Χρήστο Χρηστίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κο Δημήτριο Γερογιάννη, συναντήθηκε με την Υπουργό Μακεδονίας και Θράκης κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά όπου και ενημερώθηκε για θέματα, προβλήματα και προοπτικές στα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του Υπουργείου, το οποίο και βρίσκεται υψηλά στην ατζέντα της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Τέλος, ο κος Φαήλος Κρανιδιώτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο IMPERIAL PALACE όπου και παρουσίασε βασικές θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ αλλά και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εξήγησε τις βασικές ποιοτικές και πατριωτικές διαφορές που έχει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ως μη φοβικό και ξεκάθαρο κόμμα ταυτότητας του αγνού πατριωτισμού, με εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες πέρα από άκρατους νεοφιλευθερισμούς και ακραίες υποχωρήσεις και παραχωρήσεις σε εθνικά και κοινωνικά θέματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή