Τίτλοι τέλους για το ζεύγος Τζολί – Πιτ

Τίτλοι τέλους για το ζεύγος Τζολί – Πιτ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες στη Μέκκα της σόουμπιζ η είδηση ότι η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ. «Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ψυχική υγεία της οικογένειας. Δεν θα προβεί σε κάποιο σχόλιο και ζητεί προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειάς της στην παρούσα στιγμή» δήλωσε ο δικηγόρος της Ρόμπερτ Οφερ. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον 15χρονο Μάντοξ από την Καμπότζη, τον 12χρονο Παξ ατό το Βιετνάμ, την 11χρονη Ζαχάρα από την Αιθιοπία, καθώς και τρία βιολογικά παιδιά: τη 10χρονη Σιλό και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, 8 ετών. Αν και η σχέση τους ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια, ο Πιτ και η Τζολί παντρεύθηκαν μόλις πριν από δύο χρόνια σε μια ιδιωτική τελετή στην Προβάνς της Γαλλίας, με τα παιδιά τους να τους πετούν ροδοπέταλα και να κρατούν τις βέρες. Ο γάμος επιβεβαιώθηκε αρκετές μέρες αργότερα. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Κύριος και κυρία Σμιθ» το 2004, όταν ο Πιτ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζένιφερ Ανιστον.

Η κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα TMZ ανέφερε ότι η ηθοποιός διεκδικεί την πλήρη επιμέλεια και των έξι παιδιών τους. Μάλιστα, στη σχετική αίτηση επισημαίνεται ότι η Τζολί είναι «πολύ αναστατωμένη» από τις παιδαγωγικές μεθόδους του Πιτ. Φήμες για τον υποτιθέμενο χωρισμό τους άρχισαν να κυκλοφορούν από το 2010, όταν κατέθεσαν αγωγή κατά του ταμπλόιντ News of the World. Στη νέα του ταινία ο Πιτ πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Μαριόν Κοτιγιάρ, με την οποία μερίδα του Τύπου τον εμφανίζει να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Η Τζολί από την πλευρά της φέρεται να ανακάλυψε το ειδύλλιο αφότου επιστράτευσε ιδιωτικό ντέτεκτιβ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή