ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κατέρρευσε - Μαξίμου: Η διαπλοκή τελείωσε

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Συνεχίζεται η διαμάχη κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. «Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει πολιτικά, νομικά και ηθικά καταρρεύσει» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση αντί να πατάξει τη διαπλοκή αντίθετα την υιοθετεί και την επεκτείνει.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση απαντά πως «η διαπλοκή έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Είναι πλέον γενική πεποίθηση ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει πολιτικά, νομικά και ηθικά καταρρεύσει. Η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού είναι εκτεθειμένη σε μεγάλες ευθύνες γιατί δεν διασφάλισε τον ουσιαστικό έλεγχο του πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών. Η διαφάνεια, τόσο αναγκαία για το θέμα τηλεοπτικών αδειών, καταστρατηγήθηκε από την Κυβέρνηση των κ. Τσίπρα – Παππά - Καμμένου. Το υποτιθέμενο χτύπημα της διαπλοκής, έγινε από την Κυβέρνηση υιοθέτηση και επέκτασή της. Είχαμε πει ότι για τη Νέα Δημοκρατία ήταν υποχρέωση δημοκρατίας να ακυρώσει το νόμο Παππά. Τον ακυρώνει, τελικά, η ίδια η πραγματικότητα».

Μαξίμου: Η διαπλοκή τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα

Η ΝΔ καλό είναι να κατανοήσει ότι κανείς δεν είναι υπεράνω των νόμων του κράτους. Τότε, ίσως, καταλάβει, τα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Η διαπλοκή που έθρεψε για δεκαετίες τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ