ΝΔ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κατέρρευσε – Μαξίμου: Η διαπλοκή τελείωσε

ΝΔ: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες κατέρρευσε – Μαξίμου: Η διαπλοκή τελείωσε

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται η διαμάχη κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. «Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει πολιτικά, νομικά και ηθικά καταρρεύσει» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση αντί να πατάξει τη διαπλοκή αντίθετα την υιοθετεί και την επεκτείνει.

Από την πλευρά της η κυβέρνηση απαντά πως «η διαπλοκή έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Είναι πλέον γενική πεποίθηση ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει πολιτικά, νομικά και ηθικά καταρρεύσει. Η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού είναι εκτεθειμένη σε μεγάλες ευθύνες γιατί δεν διασφάλισε τον ουσιαστικό έλεγχο του πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών. Η διαφάνεια, τόσο αναγκαία για το θέμα τηλεοπτικών αδειών, καταστρατηγήθηκε από την Κυβέρνηση των κ. Τσίπρα – Παππά – Καμμένου. Το υποτιθέμενο χτύπημα της διαπλοκής, έγινε από την Κυβέρνηση υιοθέτηση και επέκτασή της. Είχαμε πει ότι για τη Νέα Δημοκρατία ήταν υποχρέωση δημοκρατίας να ακυρώσει το νόμο Παππά. Τον ακυρώνει, τελικά, η ίδια η πραγματικότητα».

Μαξίμου: Η διαπλοκή τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα

Η ΝΔ καλό είναι να κατανοήσει ότι κανείς δεν είναι υπεράνω των νόμων του κράτους. Τότε, ίσως, καταλάβει, τα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Η διαπλοκή που έθρεψε για δεκαετίες τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή