Οι αρχές διαψεύδουν τα περί έρευνας του Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

Οι αρχές διαψεύδουν τα περί έρευνας του Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αστυνομία του Λος Άντζελες διέψευσε τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι αρχές διεξάγουν έρευνα σε βάρος του Μπραντ Πιτ για επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, όπως τον κατηγορεί η μητέρα τους, η Αντζελίνα Τζολί.

«Στο σύστημά μας δεν υπάρχουν πληροφορίες για καταγγελία σε βάρος του Μπραντ Πιτ και δεν διεξάγουμε καμία έρευνα για αυτόν», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Λορένσο Κεσάντα.

Η υπηρεσία κοινωνικών λειτουργών του δήμου της πόλης διέψευσε επίσης ότι παρείχαν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με κάποια έρευνα που αφορά τον Αμερικανό σταρ.

«Σε αντίθεση με ό,τι δημοσιεύεται σε πολλά μέσα ενημέρωσης, το γραφείο μας δεν είπε σε κανέναν και δεν επιβεβαίωσε ότι συμμετέχουμε σε κάποια έρευνα σε βάρος κάποιου συγκεκριμένου ατόμου» απάντησε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας, ο Νιλ Ζάμβιλ, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση.

Ο Ζάμβιλ υπενθύμισε ότι η υπηρεσία δεν έχει το δικαίωμα να κάνει ανακοινώσεις για τις έρευνες που διεξάγει.

Η Τζολί προκάλεσε έκπληξη υποβάλλοντας την Δευτέρα αίτηση διαζυγίου και ζητώντας από το δικαστήριο να αναλάβει η ίδια την πλήρη επιμέλεια των παιδιών της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, ο Μπραντ Πιτ έκανε κατάχρηση αλκοόλ και κάνναβης αλλά και είχε έντονα ξεσπάσματα οργής. Τόσο ο TMZ όσο και το περιοδικό People ανέφεραν την Πέμπτη ότι την περασμένη εβδομάδα ο 52χρονος ηθοποιός επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε ένα από τα έξι παιδιά του, μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε την Αντζελίνα Τζολί να ζητήσει διαζύγιο μετά από 12 χρόνια κοινού βίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή