Για «ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γ. Βρούτση

Για «ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γ. Βρούτση

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ευθεία παρέμβασή της στη Δικαιοσύνη κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινή παρέμβαση στη Βουλή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Βρούτση που «εγκαλεί τη Δικαιοσύνη για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μιλώντας για περίεργη σιωπή που προκαλεί ερωτηματικά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «μετά τις ανακοινώσεις και τις ομιλίες του προέδρου της, που αντιγράφουν κατά γράμμα τη φρασεολογία και τα επιχειρήματα των καναλαρχών, τώρα προχωρούν και σε μια ευθεία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη» και σχολιάζει πως «το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα η ΝΔ είναι να προσέλθει ως συνήγορός τους και στο ΣτΕ».

«Στην περίπτωση της ΝΔ και της σχέσης της με τη διαπλοκή», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ισχύει η λαϊκή ρήση «πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Βρούτσης άσκησε κριτική στη Δικαιοσύνη για τη στάση της στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, υποστηρίζοντας ότι έχει «περίεργη, εκκωφαντική σιωπή».

 «Τα τελευταία γεγονότα, τα οποία αφορούν το φιάσκο του διαγωνισμού περί αδειών στα κανάλια, τα ζητήματα διαφθοράς, που αφορούν τον κ. Καλογρίτσα, αλλά και η περίεργη σιωπή, η εκκωφαντική σιωπή της Δικαιοσύνης δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Βρούτσης καταλογίζοντας «πολιτικές ευθύνες» στην κυβέρνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή