Οκτώ ημέρες, τρεις προκλήσεις για Ολυμπιακό και Μπέντο

Οκτώ ημέρες, τρεις προκλήσεις για Ολυμπιακό και Μπέντο

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την καλύτερη διαχείριση των παικτών του θέλει να κάνει ο Πάουλο Μπέντο στους επόμενους τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν σε διάστημα οκτώ ημερών. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΛ την Κυριακή στη Λάρισα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (ώρα έναρξης 20.30), τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη στο Φάληρο για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ντέρμπι της περιόδου.

Εχει, λοιπόν, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός θα αξιοποιήσει το δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας. Δεν αποκλείονται, λοιπόν, σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα από αγώνα σε αγώνα, ώστε η ομάδα του Πειραιά να φθάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Ετσι, για το αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Βούρος και Τσιμίκας ως αντικαταστάτες του τραυματία Ντε Λα Μπέγια, αλλά και οι Ρομαό και Καμπιάσο αντί των Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς. Για τον ρόλο του επιτελικού μέσου, εκτός των Μάριν και Τσόρι, υπάρχει και η επιλογή του Φορτούνη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα προηγούμενα τρία παιχνίδια με τη Βέροια, τη Γιουνγκ Μπόις και τον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Λάρισα χωρίς την παρουσία οπαδών του. Για το ματς της Πέμπτης ο ΑΠΟΕΛ παρέλαβε 1.600 εισιτήρια και εφόσον τα διαθέσει όλα, θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει άλλα 800 για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οπαδών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή