Κατηγορηματικό «όχι» Κοτιγιάρ στις φήμες

Κατηγορηματικό «όχι» Κοτιγιάρ στις φήμες

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ αρνήθηκε κατά τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου και η αιτία του διαζυγίου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί όπως και ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον διάσημο ηθοποιό.

Με την ίδια ανάρτηση, όμως, ανακοίνωσε ότι σε μερικούς μήνες θα ξαναγίνει μητέρα. «Αυτή είναι η μοναδική μου αντίδραση σε αυτή την ειδησεογραφική καταιγίδα που ξέσπασε πριν από μία ημέρα», ανέφερε στο σχόλιό της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Instagram και συνέχισε: «Πριν από πολλά χρόνια γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένουμε». Η σαραντάχρονη Κοτιγιάρ συζεί με τον σύντροφό της ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ από το 2007. «Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο μοναδικός άνδρας που χρειάζομαι», κατέληγε η ανάρτηση.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου Πιτ-Τζολί από την ιστοσελίδα TMZ γεννήθηκαν και γιγαντώθηκαν φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει εξαιτίας του ειδυλλίου του Μπραντ Πιτ με τη Μαριόν Κοτιγιάρ. Οι δυο τους είναι συμπρωταγωνιστές στο πολεμικό θρίλερ «Allied», το οποίο γυρίστηκε στο Λονδίνο.

Η αλήθεια είναι ότι το διαζύγιο του Πιτ και της Τζολί έχει προκαλέσει πραγματικό σεισμό στους καλλιτεχνικούς κύκλους. Το ζευγάρι μπορεί να ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου προ διετίας, αλλά ήταν μαζί από το 2004 και έχουν έξι παιδιά, τρία από τα οποία είναι υιοθετημένα. Η Κοτιγιάρ έχει γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το διαζύγιο: «Εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπραντ, τους οποίους σέβομαι πολύ, να βρουν ειρήνη σε αυτούς τους θυελλώδεις καιρούς». H Koτιγιάρ βραβεύθηκε με Οσκαρ το 2008 για την ερμηνεία της ως Εντίθ Πιαφ στην ταινία «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή