Γεύμα… μεταμέλειας Αραβίδη στην ΑΕΚ

Γεύμα… μεταμέλειας Αραβίδη στην ΑΕΚ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διάθεση να αφήσει πίσω του το ζήτημα που προέκυψε με την ανάρτησή του στo Facebook δείχνει σήμερα ο Χρήστος Αραβίδης, καθώς ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ θα παραθέσει γεύμα στους συμπαίκτες του, στο τεχνικό επιτελείο και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται τη Δευτέρα με αντίπαλο τον Ηρακλή και για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας δεν υπολογίζονται οι Πέτρος Μάνταλος και Ούγκο Αλμέιδα.

Με δεδομένο ότι ο Αλμέιδα θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή προκειμένου να μην απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τη μεθεπόμενη αγωνιστική, ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τον αγώνα της Δευτέρας. Ο Τόμας Πέκχαρτ θα είναι πιθανότατα βασικός στον αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη φυσική του θέση ως δεκάρι. Με δεδομένο ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μάλλον δεν θα ξεκινήσει ως βασικός, προκειμένου να ενταχθεί ομαλότερα σε αγωνιστικό ρυθμό, ο Ρόναλντ Βάργκας πιθανότατα θα εξαργυρώσει το γκολ και την καλή εμφάνιση του αγώνα με τη Βέροια με παρουσία στη βασική σύνθεση της προσεχούς αναμέτρησης.

Οσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας.

Αυτό που καλείται να δείξει η ΑΕΚ με την πρώτη «αναποδιά» της αυτή τη σεζόν, έπειτα από το κάταγμα στη μύτη που υπέστη ο Μάνταλος είναι το βάθος του ρόστερ της και τους νέους πρωταγωνιστές που θα πρέπει να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο. Το 2×2 επετεύχθη σχετικά άνετα στις πρώτες αγωνιστικές και έχει χαρίσει ηρεμία σε παίκτες, προπονητικό επιτελείο και κόσμο, όμως η ανάλογη συνέχεια κρίνεται επιβεβλημένη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή