Ασύλληπτος έμεινε ο ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας

Ασύλληπτος έμεινε ο ύποπτος για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας, παρουσιάστηκε  ο 22χρονος  που είχε ταυτοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας, ως το άτομο που γρονθοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών Γ. Διαμαντόπουλο, το βράδυ της 29ης Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο νεαρός, παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο τμήμα στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, μετά τη σύλληψή του παλαιότερα για συμμετοχή σε επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων και σε γήπεδα της Α' Εθνικής.

Στη Δραπετσώνα έσπευσε κλιμάκιο της ασφάλειας το οποίο ενημέρωσε με τη σειρά του την ανακρίτρια η οποία πρόκειται να τον καλέσει σε απολογία.

Η αστυνομία, ωστόσο, δε προέβη στη σύλληψή του καθώς δεν υπήρχε νομικό έρεισμα.

Τον 22χρονο είχε αναγνωρίσει στα βίντεο από τη σκηνή της επίθεσης ο αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας που τον είχε συλλάβει τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο αστυνομικός είχε επικαλεστεί, μεταξύ άλλων, ένα χαρακτηριστικό τατουάζ που ο 22χρονος έχει «χτυπήσει» στο πόδι του, ενώ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία ταυτοποίησης φέρεται να έπαιξε και ένα μαύρο T-shirt με χαρακτηριστική λευκή στάμπα που φορούσε το βράδυ της επίθεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή