Σύντομα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Στο Αγρίνιο αγωνίζεται απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Νωρίτερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πλατανιά στην Ηπειρο και ο Πανιώνιος τη Βέροια στη Νέα Σμύρνη. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα: 16.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς, 18.15 Πανιώνιος – Βέροια, 20.30 Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Το πρόγραμμα: 18.00: ΠΑΟΚ – Αρης, Σεριφάτο Αιγίου – ΑΕΣΧ Πυλαίας, Πανελλήνιος – Φίλιππος Βέροιας, Αερωπός Εδεσσας – ΑΣΕ Δούκα, 18.30: ΙΕΚ Ξυνή – Φοίβος Συκεών, 19.00: Διομήδης Αργους – ΑΕΚ.

ΒΟΛΕΪ: Η εθνική ομάδα των ανδρών αγωνίζεται στο δεύτερο τουρνουά των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017. Η διοργάνωση διεξάγεται στις Βρυξέλλες και οι διεθνείς μας σήμερα αντιμετωπίζουν το Βέλγιο. Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου, για την αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών, παίζουν στο Μάριμπορ της Σλοβενίας με την Τσεχία.

ΠΑΛΗ: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής των βετεράνων, που διεξάγεται στη Βάασα της Φινλανδίας, αγωνίζεται σήμερα ο Λεωνίδας Μανταδάκης (94 κ.).

ΣΤΙΒΟΣ: Για τέταρτη χρονιά ο Αθλητικός Ομιλος Λιβαδειάς θα διοργανώσει αύριο τον «Τροφώνιο Ημι-Μαραθώνιο δρόμο». Αποτελεί το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της Στερεάς Ελλάδος. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι η πλατεία Λάμπρου Κατσώνη ενώ η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από τη διεθνή ομοσπονδία (ΙΑΑF).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή