Ερευνα FBI για Μπραντ Πιτ

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Στοιχεία συλλέγει το FBI σχετικά με περιστατικό της περασμένης εβδομάδας σε ιδιωτικό αεροσκάφος, μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της οικογένειάς του. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της υπηρεσίας, το FBI εξετάζει εάν θα ανοίξει έρευνα γύρω από καταγγελίες ότι ο Μπραντ Πιτ υπήρξε βίαιος με ένα από τα έξι παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια πτήσης, όπως αποκάλυψαν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ανώνυμες πηγές ανέφεραν ότι η υπηρεσία κοινωνικής πρόνοιας έχει εγκαινιάσει έρευνα για τη συμπεριφορά του βραβευθέντος με Οσκαρ ηθοποιού στην πτήση της 14ης Σεπτεμβρίου.

Η Αντζελίνα Τζολί – Πιτ κατέθεσε τη Δευτέρα αίτηση διαζυγίου, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε μία ημέρα αργότερα ο δικηγόρος της, η κ. Τζολί υποστηρίζει ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή για «την υγεία της οικογένειάς της». Στην αίτηση διαζυγίου, η ηθοποιός αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού τη 15η Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά το περιστατικό στην πτήση. Η Αντζελίνα Τζολί ζητεί την κηδεμονία και των έξι παιδιών του ζευγαριού.

Το μυστήριο του περιστατικού στο αεροσκάφος παρέμενε και χθες άλυτο, καθώς η τοπική αστυνομία της κομητείας Κουτσίσινγκ της Μινεσότα επιβεβαίωσε μεν ότι το ιδιωτικό αεροσκάφος του ζεύγους Πιτ – Τζολί προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της κωμόπολης Ιντερνάσιοναλ Φολς κοντά στα σύνορα με τον Καναδά, υπογράμμισε δε ότι η αστυνομία δεν εκλήθη στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό σκανδαλοθηρικό Τύπο, ο Πιτ φέρεται να ήταν μεθυσμένος και βίαιος κατά τη διάρκεια της επίμαχης πτήσης, απειλώντας την Τζολί, αλλά και κάποια από τα παιδιά του ζευγαριού.

«Κανένα απολύτως περιστατικό δεν αναφέρθηκε στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες», είπε χθες ο σερίφης της κομητείας, Πέριν Χέντλαντ.

Το ζευγάρι Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ, γνωστοί ως «Μπραντζελίνα», συζούσαν για 12 χρόνια, προτού παντρευτούν τον Αύγουστο του 2014. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί παντρεύτηκαν στο γαλλικό κάστρο του Κοράν της Προβηγγίας, με τα παιδιά τους να επιτελούν τον ρόλο των παράνυμφων. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά: τον 15χρονο Μάντοξ, τον 12χρονο Παξ, την 11χρονη Ζαχάρα, τον 10χρονο Σάιλο και τα 8χρονα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο του 52χρονου Μπραντ Πιτ, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Ανιστον. Ο γάμος αυτός είναι ο τρίτος για την Αντζελίνα Τζολί, που υπήρξε σύζυγος του Μπίλι Μπομπ Θόρντον και του Τζόνι Λι Μίλερ.

Το 2006 το ζευγάρι ίδρυσε το Ιδρυμα Τζολί – Πιτ, μέσω του οποίου διοχέτευσαν σε ανθρωπιστικά έργα πολλά από τα εκατομμύρια δολάρια, τα οποία εξασφάλισαν από φωτογραφίσεις τους για λογαριασμό περιοδικών ευρείας κυκλοφορίας.

Παρότι στην αίτηση διαζυγίου της η Αντζελίνα Τζολί ζητεί αποκλειστική κηδεμονία των έξι παιδιών, δικηγόροι οικογενειακού δικαίου εκτιμούν ότι η ηθοποιός θα πρέπει να αρκεσθεί σε κοινή κηδεμονία με τον Μπραντ Πιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή