«Εκτός της πεπατημένης» με Volvo V90 Cross Country

«Εκτός της πεπατημένης» με Volvo V90 Cross Country

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Volvo Cars παρουσιάζει το νέο Volvo V90 Cross Country, ένα ιδιαίτερο μοντέλο που έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά 90, προσφέροντας πλέον μοναδικά Cross Country χαρακτηριστικά και στο ανώτερο τμήμα της γκάμας της σουηδικής μάρκας. Ενώ έχει έντονες ομοιότητες με το επίσης ολοκαίνουργιο V90, το luxury wagon της μάρκας εντούτοις απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό.

ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Από το λανσάρισμα του πρώτου Cross Country μοντέλου στην αυτοκινητοβιομηχανία, πριν από σχεδόν 20 χρόνια, η Volvo συνέδεσε το όνομά της με την κατηγορία των σκληροτράχηλων, παντός δρόμου (all-road) και παντός καιρού αυτοκινήτων, που έγιναν πολύ δημοφιλή. Τα Cross Country μοντέλα ανέκαθεν ήταν πολύ σημαντικά για τη Volvo, καθώς οι πελάτες πολυτελών μαρκών παραδοσιακά διακρίνονται από ένα lifestyle συνυφασμένο με τις έντονες εμπειρίες, που συχνά τους οδηγεί «εκτός της πεπατημένης», σε αναζήτηση νέων συγκινήσεων.

Χτισμένο πάνω στη Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture – SPA) το νέο V90 Cross Country έχει περάσει με επιτυχία τις πιο απαιτητικές δοκιμές για να σταθεί αντάξιο του ονόματος που φέρει. Χιλιάδες χιλιομέτρων έχουν διανυθεί ανά την υφήλιο, σε τοποθεσίες που ποικίλλουν από τον παγωμένο Βορρά της Σουηδίας έως την καυτή, αφιλόξενη έρημο της Αριζόνας.

Αντίστοιχα εντυπωσιακό είναι το design και στο εσωτερικό του νέου V90 Cross Country, με πολυτέλεια πρωτοφανή για την κατηγορία και τον τύπο του αυτοκινήτου. Συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία έχουν την τιμητική τους, με το εξαιρετικό ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins να αποτελεί την κορυφαία επιλογή.

Το νέο V90 Cross Country θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volvo Cars στην Τορσλάντα, βόρεια του Γκέτεμποργκ, στη Σουηδία. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα έρθουν στη χώρα μας στις αρχές του 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή