Αντιπαράθεση Κουμουτσάκου – Τόσκα με αφορμή τις απειλές Ρουβίκωνα προς τον πρόεδρο της ΝΔ

Αντιπαράθεση Κουμουτσάκου – Τόσκα με αφορμή τις απειλές Ρουβίκωνα προς τον πρόεδρο της ΝΔ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του εκπροσώπου της ΝΔ και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη με αφορμή τις απειλές του Ρουβίκωνα προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter: «Οι Ρουβίκωνες απειλούν δημόσια τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο κ. Τόσκας σιωπά. Προφανώς τους θεωρεί θεσμική συνομιλούσα "συλλογικότητα"» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Από την πλευρά του ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο «να αναφέρεται με ακρίβεια στα όσα έχει πει και όχι να διαστρέφει». Ξεκαθάρισε επίσης ότι τάσσεται υπέρ του διαλόγου, ώστε να μην παραμένουν τα προβλήματα και με ομάδες των Εξαρχείων, εφόσον «δεν έχουν σχέσεις με όπλα και ναρκωτικά» και τους κάλεσε εκ νέου, «να μην είναι σε απομόνωση – κάτι που δεν είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς – αλλά να συμμετέχουν στις μαζικές, ανοικτές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας».

Ανέφερε, απαντώντας στην κριτική της ΝΔ, ότι οι κάτοικοι των Εξαρχείων του δηλώνουν ότι γίνεται μεγαλύτερη προσπάθεια από το παρελθόν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση του κυκλώματος της Αλβανικής μαφίας ναρκωτικών στα Εξάρχεια και του κυκλώματος προστασίας που λήστευε καταστήματα. Πρόσθεσε πως εδώ και δεκαετίες η ΝΔ δεν έκανε τίποτα για την επίλυση του θέματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρουβίκωνας είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κείμενο με τίτλο «Μια απάντηση προς την οικογένεια Μητσοτάκη/Μπακογιάννη και το κόμμα της» όπου μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Σε κάθε περίπτωση αν το κράτος, δεξιό ή αριστερό, θέλει να τσακίσει τον Ρουβίκωνα ας έρθει να το κάνει. Αν θέλει να τελειώσει τα Εξάρχεια ας έρθει να το κάνει (να δουλέψουν και με την ησυχία τους πια οι επενδυτές των ναρκωτικών). Αν θέλει να κλείσει στη φυλακή τους αναρχικούς, ας έρθει να το κάνει… Η εμπειρία του πρέπει να του έχει διδάξει ότι το ζήτημα δεν είναι πώς θα έρθει, αλλά πώς θα φύγει…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή