Ας μιλήσουμε… γιατί μας αξίζει

Ας μιλήσουμε… γιατί μας αξίζει

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παράθυρο επικοινωνίας με το ευρύ κοινό. Τόπος «συνάντησης» για όσους πιστεύουν ότι οι ανηφόρες στη ζωή δεν είναι τίποτα άλλο παρά… ανάποδες κατηφόρες. Πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών για όλα αυτά τα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, που μας βασανίζουν το μυαλό και δεν μας επιτρέπουν να «ρουφήξουμε» τις στιγμές της καθημερινότητας (που περνά και χάνεται). Ιδέες, προτάσεις, θέματα, πρωτοβουλίες που διευρύνουν τους ορίζοντές μας και μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα. Απαντήσεις για όλα αυτά που δεν ξέρουμε ή νομίζουμε πως ξέρουμε.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέλλον του παιδιού σας, να επιλέξετε το ιδανικό άθλημα για εκείνο, ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός σωστού δασκάλου, ποιο επάγγελμα σας ταιριάζει περισσότερο ή τι θα χάσετε αν δεν κάνετε ασφάλεια ζωής;

Αρκεί ένα απλό κλικ στο as-milisoume.gr για να βρείτε απαντήσεις. Πρόκειται για μία «φρέσκια» πρωτοβουλία της Eurolife ERB, που φιλοδοξεί να κάνει αυτό ακριβώς που… λέει το όνομά της. Να επιτρέψει, δηλαδή, στους πολίτες (άνδρες, γυναίκες, εργαζόμενους, οικογενειάρχες) να συνομιλήσουν, έχοντας για «οδηγό» τη φράση «τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς, όχι για να σε σταματούν».

Στη διαδικτυακή αυτή γειτονιά, οι χρήστες εκφράζουν απόψεις για θέματα που τους ενδιαφέρουν, τους απασχολούν και τους εμπνέουν, με απώτερο στόχο να διαμορφωθεί, μια κοινωνία ανθρώπων που αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και θέλουν να τα μοιραστούν. «Όσο μεγαλύτερος ο διάλογος, τόσο πιο ικανοποιημένοι θα είμαστε», προτρέπουν τους επισκέπτες οι εμπνευστές της ιδέας.

Μέσω της ιστοσελίδας μπορεί κανείς να ενημερωθεί για θέματα υγείας, διατροφής, κοινωνικού περιεχομένου αλλά και οικογενειακά, όπως για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο ένα ταξίδι με παιδί στο αυτοκίνητο μπορεί να είναι ευχάριστο και ταυτόχρονα ασφαλές, να λύσει χρηστικά προβλήματα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, και τέλος να διευρύνει τους ορίζοντες του μαθαίνοντας πράγματα που ουδέποτε είχε σκεφτεί πως ενδεχομένως θα τον ενδιαφέρουν.

Είτε λοιπόν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο ασφαλές, να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους ποιότητα ζωής  ακόμη και να νιώσετε ευτυχία αλλά δεν ξέρετε πώς, τότε μιλήστε… γιατί εδώ σίγουρα κάποιος θα σας ακούσει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή