Μια μηχανή αναζήτησης προσφορών με πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές και τους επιχειρηματίες

Μια μηχανή αναζήτησης προσφορών με πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές και τους επιχειρηματίες

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο κατακλυσμός της αγοράς με e-shops τα τελευταία χρόνια είναι συνυφασμένος με την ανάγκη μας για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Μπορούμε να έχουμε στην πόρτα μας οτιδήποτε χρειαστούμε, όποτε το χρειαστούμε. Πολλές φορές όμως μια φωτογραφία δεν αρκεί για να αγοράσουμε ένα προϊον, χρειάζεται να θέσουμε σε λειτουργία όλα μας τα αισθητήρια όργανα. Ο τρόπος που μυρίζει ένα άρωμα ή η αίσθηση ενός υφάσματος, δεν είναι αμελητέα. Χρειαζόμαστε την επιστροφή στο φυσικό κατάστημα.

Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η εφαρμογή OffersAroundΜΕ και μάλιστα εξασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές δίπλα μας. Η κινητή μηχανή αναζήτησης της OffersAroundME δίνει ξανά ζωή στο φυσικό κατάστημα και προσφέρει σε όλους εμάς τη δυνατότητα να κάνουμε μια πρώτη έρευνα αγοράς όπου κι αν βρισκόμαστε. Η αναζήτηση γίνεται με ευκολία από την οθόνη του κινητού μας σε κοντινά καταστήματα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πληκτρολογήσουμε το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνουμε. Συνδέει δηλαδή άμεσα τον επαγγελματία με τον πελάτη, αρκεί ο δεύτερος να βρίσκεται κοντά σε χιλιομετρική απόσταση από το κατάστημα του πρώτου.

Με τη μηχανή αναζήτησης της OffersAroundΜΕ, το τερπνόν του πελάτη είναι το ωφέλιμο για όλες αυτές τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την κρίση. Ο επαγγελματίας το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να δημιουργήσει τις προσφορές του καταστήματος, να προσθέσει την τοποθεσία του και να ορίσει τη χιλιομετρική απόσταση που αυτές θα εμφανίζονται, χωρίς να χρειάζεται η επιχείρησή του να διαθέτει site. Από την πλευρά του ο πελάτης, με την εύχρηστη εφαρμογή του OffersAroundΜΕ για smartphones, αναζητά τις προσφορές τριγύρω του, τις εντοπίζει και οδηγείται στο κατάστημα.

Η OffersAroundΜΕ είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης προσφορών, η οποία δίνει στα καταστήματα τις ίδιες ευκαιρίες με τα e-shops και προσφέρει στον πελάτη την καλύτερη τιμή δίπλα του, χωρίς αναμονή και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού βλέπει τι αγοράζει ενώ ενισχύει παράλληλα το τοπικό κατάστημα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή