ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aνοίγει τις πύλες του το νέο κατάστημα της Leroy Merlin στο Μαρούσι

Η Leroy Merlin εγκαινιάζει αύριο το 5ο κατάστημά της στην Αθήνα,  που βρίσκεται στο Μαρούσι, στη Λεωφ. Κηφισίας 73.  Στο νέο κατάστημα που εγκαινιάζει η εταιρεία στην ελληνική αγορά,  το κοινό θα βρει όλα αυτά και κάτι παραπάνω. Την αγάπη για δημιουργία και τη δύναμη του «μαζί».

Σε ένα χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικά μέτρα, η Leroy Merlin έχει δημιουργήσει 4 διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των project (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.α.), εκείνον των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.α.), αυτόν της διακόσμησης και του κήπου, στους οποίους εντάσσονται δεκατέσσερα διαφορετικά τμήματα, εκθέτοντας ιδέες και projects που θα μαγέψουν κάθε επισκέπτη.

Επιπλέον, η παρουσία 155 ειδικών στο κατάστημα, οι οποίοι διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις, εξασφαλίζει ότι όποιο project και να έχει φανταστεί ο επισκέπτης, η Leroy Merlin είναι εκεί για να το υλοποιήσουν από κοινού, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο βήμα.

Με αφορμή τη δημιουργία του νέου καταστήματος της Leroy Merlin, ο κ. Olivier Arduin, Managing Director, Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου σε συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα ανέφερε: «Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το ελληνικό κοινό την τελευταία δεκαετία είναι μοναδική. Προχωρήσαμε σε μια επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία των βορείων προαστίων της πόλης, θέλοντας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μας παραμένει να βοηθήσουμε, να εμπνεύσουμε και να καθοδηγήσουμε το κοινό στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του και μαζί να δημιουργήσουμε την κατοικία των ονείρων του».

Αύριο θα  πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος, παρουσία του κ. Christophe Chantepy, πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, του κ. Γεώργιου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, στελεχών Γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στη χώρα μας, προμηθευτών της εταιρείας καθώς και εργαζομένων της Leroy Merlin στην ελληνική αγορά. Το νέο σπίτι της Leroy Merlin θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου με πολλά δώρα και εκπλήξεις. H έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος υποστηρίζεται με καμπάνια προβολής η οποία ήδη βρίσκεται στον «αέρα».
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ