Αναδίπλωση Σάββα Αναστασιάδη για τον Ιβάν Σαββίδη

Αναδίπλωση Σάββα Αναστασιάδη για τον Ιβάν Σαββίδη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To γεγονός ότι η ΝΔ έχει κρατήσει αποστάσεις όχι μόνο από την διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και απεναντι στους 4 υπερθεματιστές, δεν το έλαβε υπ όψιν του ο κ. Αναστασιάδης, που μιλώντας το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό, πήρε ευθέως θέση υπέρ του κ. Σαββίδη λέγοντας πως «Είναι θετικό να αποκτήσει κανάλι».

Η δήλωση αυτή τον έφερε κόντρα με την κεντρική γραμμή του κόμματός του και την ευρύτερη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς δεν έμεινε εκεί αλλά συμπλήρωσε πως «δεν συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τους Ρώσους επιχειρηματίες που επενδύουν στη χώρα».

Λίγο αργότερα αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, αναγκάστηκε να ανασκευάσει καθώς δήλωσε πως «Ο διαγωνισμός – παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, από χθες έχει καταρρεύσει οριστικά. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία του καναλάρχη – Παππά» και πρόσθεσε: «Σκόπιμα κάποιοι παρερμήνευσαν σημερινή μου δήλωση, επιδιώκοντας να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή