Μεταχειρισμένα από τη Citroen

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Citroën συνεχίζει να πρωτοπορεί, καθώς από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα ιστοσελίδα της για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, την οποία μπορείτε να βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα citroën.gr ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://approved.citroen.gr.

Η νέα ιστοσελίδα της Citroën για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες του internet, είναι φιλική προς τον χρήστη και προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές οθόνες όπως laptop, tablets και smartphones!

Στην αρχική σελίδα οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν άμεσα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα, τα οποία είναι: χρονολογία, τιμή, μοντέλο, χιλιόμετρα, κυβικά, ίπποι, χρώμα και καύσιμο. Επίσης, μπορούν να περιηγηθούν και να δουν όλα τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μέσω του βασικού μενού στην κατηγορία “Αυτοκίνητα”.

Τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν πληροφορίες σχετικά με την χρονολογία, την τιμή, τα  χιλιόμετρα, τους ίππους, το καύσιμο, το κιβώτιο, λεπτομέρειες εξοπλισμού, δυνατότητα εγγύησης κ.α.

Εφόσον ο χρήστης εντοπίσει το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της Citroën που τον ενδιαφέρει,  μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται μέσα στην σελίδα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, είτε τηλεφωνικά επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επικοινωνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή