Ομιλία Χάρη Θεοχάρη σε ινστιτούτο των ΗΠΑ

Ομιλία Χάρη Θεοχάρη σε ινστιτούτο των ΗΠΑ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομιλία στο «Rand Corporation International», ένα ινστιτούτο που αποτελεί γνωμοδοτικό όργανο της αμερικανικής κυβέρνησης, του Κογκρέσου και της Βουλής των Αντιπροσώπων, έδωσε χθες ο κ. Χάρης Θεοχάρης εγκαινιάζοντας και έναν κύκλο διεθνών επαφών, οι οποίες έχουν βέβαια ως στόχο την ενίσχυση του πολιτικού του προφίλ. Θέμα της ομιλίας του ήταν οι μεταρρυθμίσεις των τελευταίων ετών στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης και της φορολογικής διοίκησης στην Ελλάδα και ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τρόπο που καταρτίζονται στη χώρα μας οι δημόσιες συμβάσεις και κυρίως στην ανάγκη αποπολιτικοποίησης της δημόσιας διοίκησης και της διαφάνειας στον διορισμό των ανώτερων στελεχών του κράτους.

Ο κ. Θεοχάρης είχε επίσης την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρώην πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα και νυν αντιπρόεδρο του RAND Charles Ries, αλλά και τον Mark Libby, επικεφαλής του State Department για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή