Ανασυγκρότηση στην ΑΕΚ με φόντο το Καραϊσκάκη

Ανασυγκρότηση στην ΑΕΚ με φόντο το Καραϊσκάκη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγα 24ωρα μετά την απώλεια βαθμών με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ για το απόλυτο σε τρεις αγώνες, η Ενωση προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η ισοπαλία με τον «Γηραιό» έδειξε σε μεγάλο βαθμό ότι η Ενωση δεν διαθέτει αξιόπιστο κεντρικό επιθετικό πίσω από τον Ούγκο Αλμέιδα, ενώ η εικόνα του Αντρέ Σιμόες επίσης προβλημάτισε. Ο αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος, επέστρεψε χθες στις προπονήσεις έχοντας προμηθευτεί την ειδική προστατευτική μάσκα από θεραπευτικό κέντρο της Ιταλίας.

Οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι είναι σχεδόν μοιρασμένες, αυτήν τη στιγμή, αλλά λίγο πιο πιθανό σενάριο φαντάζει αυτό της μη χρησιμοποίησής του από τον Τιμούρ Κετσπάγια. Αμφίβολος για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς είναι και ο Ρόναλντ Βάργκας.

Αντίθετα, ο Ούγκο Αλμέιδα αναμένεται να επανέλθει στη σύνθεση της ΑΕΚ, όπως και ο Ροντρίγκο Γκάλο στο άκρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με Παναθηναϊκό και Πλατανιά έχοντας 7 βαθμούς και φιλοδοξεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή