Στο Μαρούσι το πέμπτο κατάστημα της Leroy Merlin

Στο Μαρούσι το πέμπτο κατάστημα της Leroy Merlin

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Leroy Merlin εγκαινιάζει σήμερα στο Μαρούσι το πέμπτο κατάστημά της στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκε σε 220 μέρες και δημιούργησε 155 νέες θέσεις απασχόλησης. Το νέο κατάστημα στην περιοχή «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι στη Λεωφ. Κηφισίας 73, επεκτείνεται σε ένα χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικά μέτρα. Η Leroy Merlin έχει δημιουργήσει τέσσερις διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των projects (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.ά.), εκείνον των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.ά.), αυτόν της διακόσμησης και του κήπου, στους οποίους εντάσσονται δεκατέσσερα διαφορετικά τμήματα.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της εταιρείας με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια, ο κ. Ολιβιέ Αρντουί, γενικός διευθυντής της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, υπογράμμισε: «Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το ελληνικό κοινό την τελευταία δεκαετία είναι μοναδική. Προχωρήσαμε σε μια επένδυση σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία των βορείων προαστίων της πόλης, θέλοντας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας παραμένει να βοηθήσουμε, να εμπνεύσουμε και να καθοδηγήσουμε το κοινό στην προσπάθειά του να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής του και μαζί να δημιουργήσουμε την κατοικία των ονείρων του». Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα παρουσία του κ. Κριστόφ Σαντεπί, πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, του κ. Γιώργου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, στελεχών γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στη χώρα μας, προμηθευτών της εταιρείας καθώς και εργαζομένων της Leroy Merlin στην ελληνική αγορά. Το νέο σπίτι της Leroy Merlin θα ανοίξει τις πύλες του μεθαύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για το κοινό, διαθέτοντας 350 θέσεις πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, από το 2005 που έχει παρουσία στη χώρα μας η Leroy Merlin έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 150 εκατ. ευρώ. Το 2015 οι πωλήσεις της εταιρείας στην Ελλάδα παρουσίασαν αύξηση 8,7% σε σχέση με το 2014, ενώ το 2016 οι εκτιμήσεις της διοίκησης μιλούν για διψήφιο ποσοστό αύξησης του κύκλου εργασιών. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα στην Ελλάδα 976 εργαζομένους με μέσο όρο ηλικίας τα 35 έτη.

Η θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα είναι μέλος ενός δικτύου 588 καταστημάτων του γαλλικού ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου».

Ο όμιλος Adeo απαριθμεί 89.000 εργαζομένους, 15 εταιρείες και 32 αυτόνομες επιχειρήσεις σε 12 χώρες. Το 2015 άγγιξε τα 300 εκατομμύρια πελάτες, καταγράφοντας 17,9 δισεκατομμύρια ευρώ μεικτό κύκλο εργασιών, ενώ έχει 3,6% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης.

H Leroy Merlin προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για τα μαστορέματα, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση ειδικευόμενη στη βελτίωση της κατοικίας. Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τεχνογνωσία της και στις εξειδικευμένες γνώσεις των ανθρώπων της, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας. Στην ελληνική αγορά, η Leroy Merlin διαθέτει πέντε καταστήματα, ένα στον χώρο του αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένα στο Μαρούσι, ένα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη στο Φάληρο, ένα στην πόλη της Λάρισας και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή