Κυβέρνηση για ΟΑΣΘ: «Προκαταβάλλονται σήμερα δεδουλευμένα ενός μήνα»

Κυβέρνηση για ΟΑΣΘ: «Προκαταβάλλονται σήμερα δεδουλευμένα ενός μήνα»

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καταβάλλεται σήμερα προκαταβολικά, το ακριβές ποσό που αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα ενός μηνός των εργαζομένων του ΟΑΣΘ», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση την Τετάρτη τα Υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών. 

«Παράλληλα, ο υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστος Σπίρτζης έδωσε εντολή στο ΣΕΕΥΜΕ (Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών) να ελέγξει, εάν πράγματι θα εξοφληθούν οι εργαζόμενοι και ότι τα χρήματα δεν θα αποδοθούν σε άλλες υποχρεώσεις του ΟΑΣΘ», προστίθεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζεται:

«Συγκεκριμένα θα κατατεθούν στον ΟΑΣΘ 2.874.896,61 ευρώ, που είναι το ύψος των οφειλόμενων δεδουλευμένων του μηνός Ιουλίου 2016, σύμφωνα με την επιστολή (αρ. πρωτ. 9801/12-09-2016), που απέστειλε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, κ. Χρήστος Στεφανίδης. Το ΥΠΟΜΕΔΙ, επίσης, αναφέρει κατηγορηματικά, ότι δεν θα επιτρέψει να διατεθεί ούτε ένα ευρώ από την αντισταθμιστική καταβολή (επιχορήγηση) προς τον ΟΑΣΘ, για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή υποχρέωση του Οργανισμού, πριν την εξόφληση των δεδουλευμένων προς τους εργαζομένους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή