Η Ατλέτικο Μαδρίτης «γονάτισε» την Μπάγερν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «γονάτισε» την Μπάγερν

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «πάτησε» στην κορυφή του τέταρτου ομίλου, νικώντας 1-0 την Μπάγερν στο «Βιθέντε Καλντερόν», χάρη στο γκολ του Καράσκο, ο οποίος σημάδεψε σωστά στο 35΄ και, με τη βοήθεια του δοκαριού, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Γκριζμάν στο 84΄ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Μπάγερν και δεν αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Φιλίπ Λουίς από τον Ναδάλ. Οι περσινοί φιναλίστ ήταν καλύτεροι, έχασαν περισσότερες ευκαιρίες από την Μπάγερν που είχε τετ α τετ του Μίλερ με τον Οπλάκ στο 15΄.

Στο Ροστόφ, η ομώνυμη ομάδα προηγήθηκε στο 8΄ με γκολ του Πολόζ, η Αϊντχόφεν ισοφάρισε στο 14΄ (Πρόπερ), οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-1 και πάλι με τον Πολόζ (37΄), ενώ οι Ολλανδοί ισορρόπησαν το σκορ, από το γκολ του Ντε Γιονγκ στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου.

Στον Α΄ όμιλο και στη Σόφια, η Λουντογκόρετς προηγήθηκε (16΄) με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νατανέλ, αλλά η Παρί ισοφάρισε με τον Ματουιντί (41΄). Στην επανάληψη σε διάστημα 4 λεπτών (56΄ και 60΄), ο Καβάνι «γκρέμισε» τις φιλοδοξίες της άπειρης βουλγαρικής ομάδας. Στο «Εμιρέιτς», η Αρσεναλ με δύο γκολ του Γουόλκοτ (7’ και 26’) δημιούργησε σταθερό προβάδισμα και δεν απειλήθηκε από τη Βασιλεία.

Για τον Β΄ όμιλο, ο Μάρεκ Χάμσικ άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι κόντρα στη Μπενφίκα στο 20’, ενώ οι Ναπολιτάνοι ήταν καταιγιστικοί στο διάστημα 50’-60’, όταν έφτασαν στο 2-0 με τον Μέρτενς, στο 3-0 με εκτέλεση πέναλτι του Μίλικ και δεύτερο γκολ του Μέρτενς για το 4-0. Οι Πορτογάλοι αντέδρασαν με δύο γκολ του Γκούντες (71’) και του Σέλβιο για το τελικό 4-2.

Στην Κωνσταντινούπολη, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα στο 29’ έδωσε στην Μπεσίκτας την πρώτη νίκη της, με εύστοχη εκτέλεση φάουλ, κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Στον Γ΄ όμιλο η Γκλάντμπαχ αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα στο 34΄ με τον Χάζαρντ, όμως οι Καταλανοί ισοφάρισαν με τον Αρντά Τουράν στο 65΄ και, εννέα λεπτά αργότερα, έφτασαν στη νίκη με γκολ του Πικέ.

«Χορός» των γκολ στη Γλασκώβη, με τη Σέλτικ να προηγείται μόλις στο 3ο λεπτό από το γκολ του Ντεμπελέ, τη Μάντσεστερ Σίτι να ισοφαρίζει με τον Φερναντίνιο (12’), τους γηπεδούχους να ανακτούν το προβάδισμα εξαιτίας του αυτογκόλ του Στέρλινγκ (20’) και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν εκ νέου με τον Στέρλινγκ που διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του. Τρίτο γκολ για τη Σέλτικ, με σκόρερ για δεύτερη φορά τον Ντεμπελέ στο 47’ και νέα ισοφάρισε για τη Σίτι, με τον Νολίτο να χρίζεται σκόρερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή