Ευκαιρία για νίκη έχει ο ΠΑΟΚ στην Τσεχία με τη Σλόβαν

Ευκαιρία για νίκη έχει ο ΠΑΟΚ στην Τσεχία με τη Σλόβαν

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία σήμερα (20.00) στο Λίμπερετς να πετύχει μια εκτός έδρας νίκη που θα τον κάνει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αντιμετωπίζει τη Σλόβαν σε μια στιγμή που η τσεχική ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της, λόγω της πολύ σοβαρής ίωσης των παικτών της. Βγήκε από την… καραντίνα της περασμένης βδομάδας, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. «Είχαμε παιχνίδι πριν από τρεις ημέρες και, όπως είπαμε, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Οταν τελείωσε το ματς με την Ξάνθη, άρχισα να σκέφτομαι αυτό με τη Λίμπερετς. Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε αν θα γίνει ή όχι. Περιμέναμε μέχρι την Τρίτη για να μάθουμε τι θα γίνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί, γιατί από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι, όταν μια ομάδα περνά κάτι τέτοιο, βγαίνει πιο δυνατή. Η ομάδα μου δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρή ούτε στα φιλικά», επεσήμανε ο Βλάνταν Ιβιτς, προσθέτοντας πως «εμείς σε κάθε ματς προσπαθούμε τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και αύριο, αυτή η νίκη δεν μας οδηγεί στην επόμενη φάση. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει αύριο. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι 100% για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Για τη σημασία μιας εκτός έδρας νίκης υποστήριξε πως «σίγουρα θα μας δώσει προβάδισμα, αλλά υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και άλλοι δώδεκα βαθμοί. Αρα δεν θα είμαστε χαλαροί».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που έχει ο ΠΑΟΚ σε κάθε αγώνα και τη δυστοκία στο σκοράρισμα: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε συζητήσει. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μην σκεφτόμαστε πως θα σκοράρουμε. Τα γκολ θα έρθουν».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή