BCA: 45 χρόνια καινοτομίας στην εκπαίδευση

BCA: 45 χρόνια καινοτομίας στην εκπαίδευση

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετρώντας 45 χρόνια ιστορίας, το ΒCA College έχει θεμελιωθεί πλέον ως ένα από τα ισχυρότερα ονόματα στο χώρο της εκπαίδευσης. Το BCA επιβεβαιώνει διαχρονικά την επιλογή των σπουδαστών του, προσφέροντας σφαιρική κατάρτιση, πρακτική και θεωρητική γνώση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στους 10.000 και πλέον μαθητές και αποφοίτους του.

Το BCΑ, με το βλέμμα στο μέλλον και συνεκτιμώντας τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς εργασίας, προσφέρει 35 διαφορετικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στους πιο ανερχόμενους κλάδους της σύγχρονης οικονομίας: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ναυτιλιακά, Τουριστικά και Πληροφορική μέσω του Athens Tech College (www.athtech.gr). Όλα τα πτυχία του BCA αναγνωρίζονται επαγγελματικά και δίνουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με εκείνα που χορηγούνται από τα Ελληνικά ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον η ανάγκη άμεσης ανταπόκρισης στις προκλήσεις των καιρών είναι απαραίτητη.  Το BCA ξέρει πως να αλλάζει και προσαρμόζεται στις νέες απαιτήσεις. Με έναν συνδυασμό υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου και πρακτικής κατάρτισης, αλλά και με τα Ακαδημαϊκά Συμβούλια (Ναυτιλίας, Τουρισμού και Διοίκησης Επιχειρήσεων)  να λειτουργούν ως συμβουλευτικό όργανο σε κάθε μας βήμα, επιτυγχάνεται η σύζευξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Οι καινοτομίες μας όμως δεν σταματούν εδώ. Από φέτος το ΒCA College παρέχει το πρώτο στον κόσμο εξ' αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα ναυτιλιακά (Msc Shipping). Οι σπουδαστές έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τα μαθήματα διαδικτυακά, με πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Plymouth. Μία εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με έναν από τους πιο ισχυρούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Η επιλογή του e-learning προσδίδει ευελιξία καθιστώντας το πρόγραμμα προσβάσιμο ακόμα και σε πληρώματα που βρίσκονται εν πλω μέσω της πλατφόρμας INFINITY. Θεωρία και πρακτική γνώση συνδυάζονται άψογα, ενώ τα μαθήματα που προσφέρονται καλύπτουν όλο το φάσμα λειτουργίας των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. 

Αλλά και για τους… ανήσυχους φοιτητές μας που θέλουν να προωθήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, το BCA τους δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια μέσω του BCA Incubator, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation για να αποτελέσει τη θερμοκοιτίδα νέων επιχειρηματικών ιδεών του ομίλου.

Η στήριξη στους φοιτητές μας όμως δεν τελειώνει με την αποφοίτησή τους. Το Career Office του BCA είναι δίπλα τους ώστε να τους βοηθήσει στα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους καριέρας και να εξασφαλίσει την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Αφουγκραζόμενο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το BCA προσφέρει τη δυνατότητα επιδότησης της φοίτησης μέσω του Ταμείου Υποτροφιών της σχολής, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, με την αρωγή μεγάλων εταιριών και επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς.

Γνώση – καινοτομία – πρωτοπορία. Το τρίπτυχο που κράτησε το BCA στην κορυφή τα τελευταία 45 χρόνια. Το τρίπτυχο που θα οδηγήσει εσάς στον δρόμο της επιτυχίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή