ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Στ. Θεοδωράκη σε Πελεγρίνη: «Απλά ψεύτης»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολίασε με έντονο ύφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του βουλευτή και πρώην πρύτανη κου. Θεοδόση Πελεγρίνη σχετικά με τις δηλώσεις του για το Ολοκαύτωμα και τη συνομιλία του με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα.

«Απλά ψεύτη» τον χαρακτηρίζει τον πρώην πρύτανη, ενώ καταλήγει: «Τυπική περίπτωση υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: απάτη – απάτη- απάτη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Απλά ψεύτης. Ο κ.Πελεγρίνης προσπάθησε χθες στη Βουλή να απαντήσει στην κριτική μου για τις προσβλητικές του δηλώσεις για το Ολοκαύτωμα, και είπε: «Μίλησα με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα. Τη ρώτησα "διαβάσατε το κείμενό μου; Ποια είναι η γνώμη σας". "Ίδια με τη δική σας" μου λέει. Πώς δημιουργείται εκ του μη όντως τέτοιο ζήτημα;». Την απάντηση του κ.Πελεγρίνη πανηγύρισαν Βουλευτές του Σύριζα και σήμερα η "Αυγή" υπό τον τίτλο «Αποστομωτική απάντηση Πελεγρίνη στον Θεοδωράκη». Και τώρα ήρθε η απάντηση από την πρεσβεία του Ισραήλ: «Η Πρέσβυς κυρία Ιρίτ Μπέν –Άμπα, συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον κ. Υφυπουργό την Δεύτερα 19 Σεπτεμβρίου αναφορικά με ομιλία που είχε κάνει ο κ. Πελεγρίνης στη Βουλή μερικές ημέρες νωρίτερα για το θέμα της ιστορικής μνήμης. Η Πρέσβης ρώτησε για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Υφυπουργός οι οποίες ήταν αντισημιτικές. Ο κ. Πελεγρίνης δήλωσε ότι εννοούσε το αντίθετο. Η Πρέσβης πρότεινε να εκδώσει ο Υφυπουργός μια διευκρινιστική δήλωση η οποία αργότερα εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣ) απέστειλε επίσης μία σκληρή επιστολή στον Υφυπουργό στην οποία απάντησε με διευκρινιστική δήλωση». Τυπική περίπτωση υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: απάτη – απάτη- απάτη».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ